Strašne sa nudím, som hladný a neviem čo navariť Budem vďačný za každý návrh. Nech to ne celkom jednoduché, rýchle a aby som to vedel zmáknuť aj ja
+ ak by bol nejaký receptík, nebol by som proti
Nakrájaja si nejaké huby, zeleninu random akú máš a k tomu hdo nejake rybacie filety alebo pokrájanu kuracinu a podus to na apnvici spolu s olivovým olejom alebo maslom k tomu si iba hod zemiaky alebo cestoviny daj spraviť a za 10 minut možeš jesť, 15 max
vezmi mäso, umy, daj do hrnca/hlbšej panvice, podlej vodou, pridaj cibuľu/koreniny podľa nálady, prikry a dus dovtedy, dokedy to nie je hotové
dovar ryžu
ak podleješ skutočne statočne, nemusíš to ani strážiť, len občas skontrolovať
Nakoniec som urobil "omáčku" (zemiaky, vyprážaná cibuľa s cesnakom a vývar... Celé zmixovať a k tomu vyprážaný chlieb pokrájaný na kocky) Chutí to výborne odporúčam!
Skús Rašlé, nie je to zlé. Opraž si cibuľku, hoď na ňu šampiňóny, čerstvé alebo sterilizované, k tomu kukuricu, okoreň podľa chuti, medzitým si uvar farebné vretienka. Potom zmiešaš dokopy, navrch eidam, parmezán, čo uznáš podľa chuti, peňaženky či chladničky. Robilo sa to vraj aj na vojne. Rýchle, lacné, chutné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tu mas! uplne primitívne a rýchle a nič s tym nerobíš len to hodíš a čakáš a je to eňo ňuňo
dovar ryžu
ak podleješ skutočne statočne, nemusíš to ani strážiť, len občas skontrolovať
stačí ti mrkva, kapusta, cibula, sojova omačka a keď máš arašidy je to jedlo pre bohov!