Neviem čo odo mňa chce:)Kamarát alebo možno aj niečo viac??
Je to zvláštne ale chalan, ktorý sa mi páči sa správa v spoločnostikamošov inak a pri mne zase inak...proste ked som s nim vonku len ja je mily da sa s nim porozprávat,ale ked je s kamošmi akoby som bola jeho nepriateľka...čo si maam o tom myslieť...??
však taki su všetci chalani proste puberta, nerob si z toho ťažku hlavu. pred chalanmi to chce byť ťažky frajer, ale pokiaľ sa k tebe sprava fajn, je to na spravnej ceste. vyser sa na to, aky je k ostatnym, podstatne je, aky je k tebe. ja by som to s nim skusila, držim ti palce...
presne presne puberta...sak ved co b mu povedali kamarati kebyze je viaac s tebou ako s nimi?to by uz nebol velky frajer kebyze sa tak ukaze z tej jemnnejsej stranky
demet,pretvarka, divadlo...nechapem naco je to dobreee??!! akoze je rozdiel ked je chalan s dievcatom sam ako s paritou ale tak ked je to uz taketo tak to nema cenu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a inak dakujem wam...
no podľa toho čo si uviedla by som si nemyslela o tom nič