Ja by som sa na ňu vysral a šiel by som sa doučiť slovenčinu.Kurva mládež naučte sa po slovensky alebo píšte v rodnej reči.To sa fakt niekedy nedá čítať a nie ešte radiť.
@Nfk teraz by som ti poradila to čo radím môjmu priateľovi. Pretože ani on na mňa v poslednej dobe nemá čas.. Víkendy bývavali naše (nebývame v tom istom meste) ale teraz chodí aj cez víkendy pracuje a pracuje... takže Martin182 má pravdu. Musíš si vybrať. A ak si nevybereš tak je to jasné...
Ja to tiez nechapem a to som si to precital 5 krat.... Vykaslal si sa na dokonalu osobu bezdovodne ? To ti chybali hadky, krik alebo ? Uved svoj problem konkretnejsie k comu ta akoze dohnala ......TY VOLE.... skor mi je luto jej ako teba ked to takto pises...... Dala ti vsetko co mohla,sebaobet,lasku, pochopenie, podporu , planovala s tebou buducnost ....
Za takeho partnera by som vrazdil (ciste obrazne povedane) nechapem preco si ju opustil.... vysvetli to.... preplo ti v lebeni alebo kde je vlastne problem ? Bud konkretnejsi.....
@Martin182 by som povedal, ze ma dva ciele a mnoho ciest sa tam dostat...
.....vecsina ludi si mysli, ze ak vztah stroskota, ze je to nieco zle, co s anikd ynemalo vstat...no do vztahu kazdy by mal ist s tym, ze je to cas kedy ma zistit, ci z danou osobou chce pokracovat dalej napriec zivotom...a su dve moznsti 1. bud sa to podari; 2. nepodari ..ale ani jedna nie je horsia ani lepsia ......niekomu to ttrva meisac, niekom rok, 2 aby zistil, ktora moznost je spravana.....a teda ti nechcem pisat, ze jej to vysvetli, a sksute to znava atd., lebo tonemusi byt spravne riesenie...a ke dsom dobre pochopil, tak ty si dal tomu koniec, tak hadam si aj pochopil, ze to bola ta druha moznost ...podla mna si pred nou neusiel, ale nehovorim, ze tvoje konanie vo vztahu bolo spravne, al etakto to nemalo zmysel.....a ako ti pomoct, bud budte kamarati a ked to nedokazete, tak jednoznacne prerusit vsetky kontakty..ale kedze ta to trapi, tak by som sa s nou porozpraval...a ked to aj on apochopi, tak mozno sa ti s tym lahsie bude vyrovnavat....a urcite sa niekto najde....teraz nepotrebujes ani riesenie, len niekoho na vyrozpravanie...riesenie pride samo vtedy ked ma....ani o sekundu skor, ani neskor....
Vies co ? Neobtazuj sa mi odpisovat proste chod za nou a povedz jej ... som najvacsi debil aky kedy zil a strasne ma to mrzi milujem ta. Zvysok je na nej.
@Dad0 to je uplne bezna vztahova kriza tisic krat som to uz videl (poznam vela ludi) a bola by pekna hovadina, keby sa koli tomu mal kazdy vztah zrusit. Pustis poklad ked ho drzis v rukach len tak ? Bez boja ? Moze to nevist ale toto je kapitulacia najzbabelejsieho zrna......
tak ono 3,5 roka je už trošku dosť na to aby ste "bezdôvodne" skončili... To bezdôvodne som napísal schválne, lebo prácu nevidím ako dôvod ktorý by mal narušiť taký vzácny vzťah, hlavne keď si si tú cestu vybral dobrovoľne..
Skrátka vždy treba robiť ústupky, ale to je už na každom jednom samozrejme čo je schopný obetovať, sú ľudia pre ktorých je práca dôležitejšia, každý ma iné priority, pokiaľ si jeden z nich tak tu nefňukaj a zmier sa s tým, časom to raz prejde... Ale pokiaľ je pre Teba ona to najdôležitejšie tak ešte vždy to možeš napraviť, ale v prvom rade sa sám musíš rozhodnúť čo je pre teba tam najvyššie..
pokus,sa to napravit sklbenim prace a dostatkok casu na nu..nemozes,to len takto zahodit ked sa tak trapis,a trapi sa ona tiez,aspon trochu ako ty?ak ano,tak nevahaj a povedz jej to,ako to tu pises....
prosiim ta ty si aj zmaturovat zo sloveciny?? ako mozes napiisat vstah??? piise sa to vZtah!!! ... vdaka za to upozornenie ze jazdis cele dni...budem sa zdrzovat doma ... a k veci ... ak si ju luubil a aj ona teba, ta by sa riesenie naslo ... to ze ste sa rozislo znamena ze kk sebe nepatriite...
nechapem tych zaspelenych ludi co su taky tupy ze nevedia pochopit problem a zacnu tu rozoberat nejaku totalne odveci slovencinu ... slovencina je retardovany jazyk plny chujovin a mne na nej albsolutne nezalezi... sa na vasom mieste hambim ked sa neviem vyjadrit k teme tak sa nevyjadrujem vobec, debili
@24 súhlasím už dlhší čas ma to tu dosť serie keď niekto začne rozoberať slovenský jazyk, každý nieje dokonalý a keby to aspon spomenuli v zátvorke na konci ale nie spamovať tým každé fórum a hrať sa na hrdinu..
K téme, trápila sa pri mne, lebo na mňa večne čakala, kým ja som mal prácu. A nech som robil čokoľvek, nevedel som to zmeniť, a nemohol som sa na to pozerať.
Keď mám depku mám fpiči diakritiku či jak sa to volá, a ja "sedlák" otočím váš 2 ročný plat za mesiac a to som začal pred dvomi rokmi s nulovým kontom a sám.
hej ty!!! sak sa len lutujes a nechces to zmenit.. vyser sa na vsetko a bez za nou.. a ziadne ale!! na to sa vyser ked ju lubis tak ako pises.. porozpravajte sa urcite sa da najst riesenie.. vzdy sa da ak sa chce
pocuvaj zdvihni rit a chod za nou aj teraz hned len tak ak ta lubi tak ako pises tak to urcite chce.. ser na robotu ja viem ze buducnost a bla bla ale to vyriesite potom spolu.. podla toho co si napisal to urcite stoji za to zachranit!!!!
kvoli nejakej blbej praci stratis cloveka ktoreho milujes? budes to cely zivot lutovat.. pracu si najdes dalsiu.. clovek co sa z nuly vypracoval na uspesneho by s tym teda problem mat nemal.. aj ked stat sa moze vsetko ale vsetko sa aj nejak vyriesi...
ktosi múdry raz povedal - kde nie je vôľa, tam nie je cesta.
Keby si veľmi-veľmi chcel, tak nič na svete nie je pre teba nemožné. Stačí iba jedno, vybrať si. Ty si rozhodol sám a ukončil niečo, čo ste budovali dlho. Keby som bola na mieste tvojej priateľky, tak by som dlho uvažovala, či ti mám ešte veriť.
@Hluzar kto ako sa na to pozera... a celkom si ma nepochopil...osbne a radim to aj ostatnym, sa snazim vyriesit kazdy problem a isto ne hned kapitulaciou, v tom mas pravdu, boal by to blbost najvacsieho zrna..a. este vo vztahu, ktory je plny kompromisov....ale zase je podla mna tiez blbost nieco umelo zivit, co nema buducnost......a tento vztah nikto z nas nevie posudit, ci ma buducnost, no najskor to moze zistit @Nkf - a v mojom komente som len chcel poukazat na to, ze nie vzdy je ta najlepsia moznost drzta poklad v ruke, ak nie sme na to dostatocne silny.... tipujem, ze @Nkf sa takto spraval uz dlhsie a nikto nemoze ocakavat, ze sa to zmeni...a je lepsie to ukoncit teraz, ako by ona dajme tomu o niejaky cas v manzelstve zistila, ze to nema vyznam, ze ono to fakt nefunguje a zostane dalsia neuplna rodina...ale nezsatavam jeho spravanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Veď bež za ňou....však po tom všetkom si to zaslúži aj ona a ty...!!!
Za takeho partnera by som vrazdil (ciste obrazne povedane) nechapem preco si ju opustil.... vysvetli to.... preplo ti v lebeni alebo kde je vlastne problem ? Bud konkretnejsi.....
.....vecsina ludi si mysli, ze ak vztah stroskota, ze je to nieco zle, co s anikd ynemalo vstat...no do vztahu kazdy by mal ist s tym, ze je to cas kedy ma zistit, ci z danou osobou chce pokracovat dalej napriec zivotom...a su dve moznsti 1. bud sa to podari; 2. nepodari ..ale ani jedna nie je horsia ani lepsia ......niekomu to ttrva meisac, niekom rok, 2 aby zistil, ktora moznost je spravana.....a teda ti nechcem pisat, ze jej to vysvetli, a sksute to znava atd., lebo tonemusi byt spravne riesenie...a ke dsom dobre pochopil, tak ty si dal tomu koniec, tak hadam si aj pochopil, ze to bola ta druha moznost ...podla mna si pred nou neusiel, ale nehovorim, ze tvoje konanie vo vztahu bolo spravne, al etakto to nemalo zmysel.....a ako ti pomoct, bud budte kamarati a ked to nedokazete, tak jednoznacne prerusit vsetky kontakty..ale kedze ta to trapi, tak by som sa s nou porozpraval...a ked to aj on apochopi, tak mozno sa ti s tym lahsie bude vyrovnavat....a urcite sa niekto najde....teraz nepotrebujes ani riesenie, len niekoho na vyrozpravanie...riesenie pride samo vtedy ked ma....ani o sekundu skor, ani neskor....
Skrátka vždy treba robiť ústupky, ale to je už na každom jednom samozrejme čo je schopný obetovať, sú ľudia pre ktorých je práca dôležitejšia, každý ma iné priority, pokiaľ si jeden z nich tak tu nefňukaj a zmier sa s tým, časom to raz prejde... Ale pokiaľ je pre Teba ona to najdôležitejšie tak ešte vždy to možeš napraviť, ale v prvom rade sa sám musíš rozhodnúť čo je pre teba tam najvyššie..
Keď mám depku mám fpiči diakritiku či jak sa to volá, a ja "sedlák" otočím váš 2 ročný plat za mesiac a to som začal pred dvomi rokmi s nulovým kontom a sám.
Tak s vaším EQ píšte k téme a rady si cením
Rano ked vstanem v noci ked sa zobudim, ked cestujem stale stale tie iste myslienky.
Nedokazem sa schovat sam pred sebou
nestoji ti to zato podla mna..
som blazon asi
nie si kkt nie si chlap
Keby si veľmi-veľmi chcel, tak nič na svete nie je pre teba nemožné. Stačí iba jedno, vybrať si. Ty si rozhodol sám a ukončil niečo, čo ste budovali dlho. Keby som bola na mieste tvojej priateľky, tak by som dlho uvažovala, či ti mám ešte veriť.
je to ..