Uz dlhsiu dobu na sebe pozorujem, ze ak sa v mojej blizkosti nachadza chalan, kt. o mna prejavi zaujem a ktory mi je aj sympaticky aj sa mi paci, tak to beriem len ako zabavku, na lahku vahu a som schopna s nim maximalne tak flirtovat. Neviem si predstavi
@acvd43xa7w vsak prave toho som sa obavala, preto som aj dlhsiu dobu nemala chalana. lenze teraz vsetci okolo mna niekoho maju, dokonca sa ma pytaju preco ja nikoho nemam a pripadam si divna ...vzdy sa niekto najde, lenze vo mne nie a nie sa prebudit ten milujuci pocit.chcem niekoho mat , lenze je mi blbe s niekym chodit a pritom k nemu nic necitit
ono, to je jasne, ze ta to sklame. to ti raz urobi KAZDY. len je otazka, ci si ochotna riskovat to.
vies, ono su to tie krasne okamihy, ktore fakt za to stoja, a tych je strasne vela, ci uz je to to, ze sa bude o teba starat, ze budes mat v niekom oporu, ze zazijes nove veci ,ktore by si inak nezazila.. ono to stoji za to
a to si nahovaraj, a daj tomu cloveku sancu..skus to...len ten strach no, ja viem... ale neboj sa, aj ked ta to zrani a ty padnes na kolena..tak vstanes
@acvd43xa7w z takehoto pohladu som sa na to este nedivala a asi mas pravu, vzdy sa ide do toho s urcitym rizikom...keby sme sa vztahu vyhybali len kvoli strachu tak by nikto s nikym nehodil..
ja som na tom celkom podobne ... tiež som ešte značne poznačená bývalým vzťahom a neviem si toho človeka pustiť z hlavy, ale o to nejde. Rozišli sme sa a potom som sa spoznala s jedným chalanom, bozkávali sme sa a blablabla ... povedal mi, že ma lúbi a nejak som sa dostala do vztahu. Asi tak prvé 2-3 týždne to bolo vsetko super,dokonca som uz ani nerozmyslala nad mojou "starou laskou" ale teraz mi ten vztah lezie na nervy a najradsej by som mu dala kopačky a ukončila to. On je na mne az moc zavisly a ja som zas tvor ktory je radsej single a užíva si ... nelubim ho tak ako on mna, viem to a myslim si, že to vie aj on. A šla som s nim do vztahu preto lebo už som raz spravila chybu, že som nešla a potom som to lutovala, resp. lutujem to doteraz. Neviem, kedy budem schopna lubit tak , že fakt lubit ... ani neviem ako ti mozem poradit, ale určite niesi sama. Skus to,pretože nakoniec si vzdy viac vycitame veci, ktore sme nespravili a mohli sme ako tie čo sme spravili - ako ked ja som mohla mat vztah, bohvie ako by to dopadlo to uz sa teraz nedozviem a sere ma to . Uvidis no
Ja som sa strašne trápil , kedysi som tými ludmi ktorých som miloval býval fakt posadnutý strašne strašne dlho.... z jedného som sa dostával 2 roky. A tých nocí čo som prereval.
A potom to prišlo , blik a už to neberiem tak vážne. Som ovela pragmatickejší ako kedysi.
@imissyou ja mam skoro 20 r. a este som nikdy nebola zalubena bolo to iba take poblaznenie ale vzdy som to z neznameho dovodu stopla . Tiez mam ten pocit ze to nedokazem , neviem takze nie si sama .A radu? nemam pre teba ziadnu vytaz z toho ze si sama , mas vela volneho casu venuj sa skole, kamaratom a sebe . Cas vsetko vyriesi
wau mne sa do takéhoto stavu podarilo dostať cielene a vedome po cca 6-8 mesiacoch...
má to pre mňa mnoho výhod ALE som bezcitní, hádam sa do "krvi" , na nikom mi nezáleží, neobzerám sa okolo seba keď po niečom idem a hlavne sa toho nedá len tak zbaviť( ale to na najbližšie roky ani nemám v pláne)
@anniedecadence a @nathalicatko čím viac si budete pripúšťať, že sa to spája s bolesťou tým viac sa Vám to bude stávať...Nesmiem byť šťastný, lebo šťastím uplynie šťastie, len z kyprej pôdy pochybností nám láska rastie( Emil Bullshit Lukáč)
chod do toho a neskor uvidis, mozno sa ti pocit vrati a mozno zistis ze s nim stracas cas, ale stale lepsie ako by si to potom malo olutovat...ja som na tom teraz rovnako az na to ze som to skusil-dievca si naslo niekoho ineho (spravilo to co som chcel spravit ja) a teraz uz je neskoro a lutujem to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
to pride, zamilujes a on ta posle do pice
Pravdepodobne máš bariéru z minulého vzťahu a preto sa bojíš či ti neublíži aj ďaľší potencionálny partner...
ale ono to príde, časom, ked takým veciam pomaly začneš dávať šancu
ono, to je jasne, ze ta to sklame. to ti raz urobi KAZDY. len je otazka, ci si ochotna riskovat to.
vies, ono su to tie krasne okamihy, ktore fakt za to stoja, a tych je strasne vela, ci uz je to to, ze sa bude o teba starat, ze budes mat v niekom oporu, ze zazijes nove veci ,ktore by si inak nezazila.. ono to stoji za to
a to si nahovaraj, a daj tomu cloveku sancu..skus to...len ten strach no, ja viem... ale neboj sa, aj ked ta to zrani a ty padnes na kolena..tak vstanes
to bolo pekne povedané...
@imissyou sak totok. to bude fajn, uvidis. uzivaj si to! radit inym mi celkom ide
Ja som sa strašne trápil , kedysi som tými ludmi ktorých som miloval býval fakt posadnutý strašne strašne dlho.... z jedného som sa dostával 2 roky. A tých nocí čo som prereval.
A potom to prišlo , blik a už to neberiem tak vážne. Som ovela pragmatickejší ako kedysi.
A každý správny pragmatik robí kompromisy.
choj do piče ty nevysporiadany lkokot
Alenzaroven je krasne vediet, ze milujes a si milovana.... tie krasne momenty prebiju kazdy smutok....
má to pre mňa mnoho výhod ALE som bezcitní, hádam sa do "krvi" , na nikom mi nezáleží, neobzerám sa okolo seba keď po niečom idem a hlavne sa toho nedá len tak zbaviť( ale to na najbližšie roky ani nemám v pláne)
tak či tak výhody prevažujú