Neviem možno je to blbosť, ale ako zaujať chlapca ?
viem že tu bola otázka ako dievča ale teraz chalani čo by vás tak zaujalo keby dievča spravilo aby ste sa lepšie spoznali a nikdy pred tým si k nej nič veľké necítil skúste rady sa hodia
pozeraj sa na neho a ked sa on pozre na teba richlo sa pozri inde a tvar sa ze ta nezauima a vela sa smej ked si v jeho pritomnosti, bud nanho drza a kup si peknu vonavku
ak žena uhne pohľadom, znamená to, že sa hanbí a teda, že je mužovi podriadená...a to je blbosť...práve naopak...ja sa každému pozerám drzo do očí a neuhnem prvá ani za svet...
niekto hodnoti tvoje smajliky ake su hlupe a pritom pouzije vulgarizmy ktore su este hlupejsie...na tej otazke nie je nic zle ale ocividne musis cerpat odpovede bud zo skusenosti alebo od inych ludi
Hádž naňho očka a usmej sa naňho. Určite ho zaujmeš, mňa by si takto zaujala a hneď by som bol pri tebe.
Potom už len nech ti nechýba pozitivita, humor, nič nepreháňať a keď chlapec nebude debilko a ty budeš normálna tak myslím, že by si preňho mala byť dosť zaujímavá, ale treba aj vyzerať k svetu však vieš.
no, stačí pekný nenutený úsmev, prihovoriť sa a tak. nič nasilu. napríklad mňa by dosť odpudzovalo, keby na mňa ženština vystrkovala prsia, špulila pery a chichotala ako keby bola na praškoch. neznesiem, ked sa niekto vnucuje. ale prirodzenosť zbožňujem.
Zalezi od povahy daneho jedinca. Ale vseobecne plati,ze sa o nho budes zaujimat...o jeho zaluby resp. to o co sa zaujima on. Staci ze o tom zacnes nejaku temu alebo jednoducho to spomenies niekedy pred nim a date sa do reci...Ak prejavis zaujem nemoze si ta nevsimnut...ak je velmi hanblivy, nesmely musis ho postrcit..bud priama a uprimna.
Co sa tyka usmevu, naznakov a signalov. To je bullshit. Picovina ako traky. Dnesny svet je uponahlany a my sme sa mu prisposobili. Netvrdim ze je to spravne ale je to tak. Slabsi (hlupejsi) jedinci vyhladavaju preto lahku korist. Preco ? Lebo nemaju jednoducho cas skumat nejake sifrovane signaly a naznaky a lustit to a ono...alebo nechcu, boja sa a nemaju gule.
Ak chces niekoho skutocne zaujat rob to co som napisal. Zaujimaj sa o nho ako osobu. Najprv o to co ho bavi aby si sa k nemu dostala blizsie a potom priamo o nho.
omg, sa tu hadate jak deti v skolke.. Jediny normalny koment bolo zaujimat sa o jeho zaluby.. A 7cutegirl7 - laskavo sa aspon nauc pravopis predtym nez sa tu budes strapnovat, lebo nabuduce miesto odpovede dostanes high five stolickou do tvare..
Tak, v prvom rade, písanie smajlíkov svedčí o veselej povahe, tak to by ho zaujalo a normálneho chalana zaujme skôr dievča milé, slušné- teda ako si mala možnosť vidieť hore príklady ako to nerobiť , taká pohoďáčka, pri ktorej sa chalan cíti fajn a tiež chytré dievča- stále píšem o tom, čo zaujme toho normálneho chalana... a zdravo sebavedomé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Alebo fajčíš moc vela outdooru
Tak v prvom rade prestaň s týmto -.-
ak žena uhne pohľadom, znamená to, že sa hanbí a teda, že je mužovi podriadená...a to je blbosť...práve naopak...ja sa každému pozerám drzo do očí a neuhnem prvá ani za svet...
ale choď.. minule mi mama skoro vrazila, že to robím.. spustila "to ako som ťa vychovala! treba cudne oči sklopiť"...no prdlajs
a jedine decko si tu ty, takzee dobru nocku
@schizoofrenik ale ti dala!
skús sa skôr nevinne usmiať to zvyčajne zaberie
ako ako? mno vsak mas 18, to si este nebalila chlapa?
mna by len zaujimalo kolkych si takto zaujala
(priklad: povie ti ze si decko, povies mu ze on je decko)
a som shemale
Hádž naňho očka a usmej sa naňho. Určite ho zaujmeš, mňa by si takto zaujala a hneď by som bol pri tebe.
Potom už len nech ti nechýba pozitivita, humor, nič nepreháňať a keď chlapec nebude debilko a ty budeš normálna tak myslím, že by si preňho mala byť dosť zaujímavá, ale treba aj vyzerať k svetu však vieš.
Co sa tyka usmevu, naznakov a signalov. To je bullshit. Picovina ako traky. Dnesny svet je uponahlany a my sme sa mu prisposobili. Netvrdim ze je to spravne ale je to tak. Slabsi (hlupejsi) jedinci vyhladavaju preto lahku korist. Preco ? Lebo nemaju jednoducho cas skumat nejake sifrovane signaly a naznaky a lustit to a ono...alebo nechcu, boja sa a nemaju gule.
Ak chces niekoho skutocne zaujat rob to co som napisal. Zaujimaj sa o nho ako osobu. Najprv o to co ho bavi aby si sa k nemu dostala blizsie a potom priamo o nho.
2. navarit
3. oprat
4. ozehlit
a tak