čaute. Mám problém. Prešiel som na W10, a skype mi ostal starý. Ale teraz ho chcem odinštalovať a vypisuje mi chybu. Čo s tým mám robiť? Do opravy ho nechcem dávať. Keď bol starý windows tak išiel, ale nemohol som inštalovať žiadne aktualizácie od skype..
c:program files - označ zložku skype a stlač Shift + delete
a potom cez nejaky odkaz alebo cez štart sa pokús otvoriť skype... vypíše ti chybu a opýta sa či ma odstraniť zvyšky skype-u a ty klikneš že hej... so simple
dirty uninstall..
klikni pravym na exe subor, riesit problem s komtabilitou, na predoslej verzii fungoval, na novej nejde dalej, vyber predosly, otestovat aplikaciu. Vcera som si instalovat win 10, tak viem, ze by ti aplikacie mali fungovat cez upravu komtability. Potom existuje na to jeden program, ktory ti absolutne vymaze vaetko suvisiace s programom, vraj je nebezpecny, mne pomohol, ale iba ciastocne, no myslim so skype by nebol problem. Problem je, ze nie som doma a nepatam si nazov programu.
The path
´C rogramDataSkype{24991BA0-F0EE-44AD-9CC8-5EC50AECF6B7}Skype.msi´ cannost be found. Verify that you have access to this location and try again, or try to find the installation package ´Sykpe.msi´ in a folder from which you can install the product Skype 7.6.
Toto mi vypísalo keď som chcel odinštalovať bežne ako @jezzybell napísala. @boolean to som skúšal. Nejde to. Vypíše to čo hore som napísal.
@savvym problem je ten, ze som zistil ze nikde nemam instalacku programu, ale ikonu stale mam. Ked ju vymazem tak mi stale nejde nainstalovat program, lebo vypisuje ze este je nainstalovany. Ale on uz tam neni, resp. ho neviem nikde najst. Je pisany v programoch ako skype, kliknem odinstalovat a vypise to co som pisal hore. Nevies mi zistit ten nazov pls?
@kext3r Revo Uninstaller, skús to, ja mám teraz problém nainštalovať DirectX, teda nefunguje mi nainštalovať nové hry a prestalo mi ísť Diablo III pre neznámy dôvod, lebo mi nechce updatovať grafický ovládač. A som čakal, že win10 mi ponúkne jednoduchšie updatovanie programov, naopak mi to nejde, a zase zmenili rozhranie, si neviem zvyknúť, že mi akosi nič v pc nejde, všetko je na pč.
@Savvym
C rogramDataSkype{24991BA0-F0EE-44AD-9CC8-5EC50AECF6B7}
testo súbor mi nevie nájsť.
The installed product does not match the installation source(s). Until a matching source is provided or the installed product and source are synchornized, this action can not be performed.
Contact your administrator or product vendor for assistance. If there is a matching installation source, type it below or click Broswe to loate it.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a potom cez nejaky odkaz alebo cez štart sa pokús otvoriť skype... vypíše ti chybu a opýta sa či ma odstraniť zvyšky skype-u a ty klikneš že hej... so simple
dirty uninstall..
´C rogramDataSkype{24991BA0-F0EE-44AD-9CC8-5EC50AECF6B7}Skype.msi´ cannost be found. Verify that you have access to this location and try again, or try to find the installation package ´Sykpe.msi´ in a folder from which you can install the product Skype 7.6.
Toto mi vypísalo keď som chcel odinštalovať bežne ako @jezzybell napísala.
@boolean to som skúšal. Nejde to. Vypíše to čo hore som napísal.
C rogramDataSkype{24991BA0-F0EE-44AD-9CC8-5EC50AECF6B7}
testo súbor mi nevie nájsť.
The installed product does not match the installation source(s). Until a matching source is provided or the installed product and source are synchornized, this action can not be performed.
Contact your administrator or product vendor for assistance. If there is a matching installation source, type it below or click Broswe to loate it.