mama: aha len na chvíľku som chcela
dobrá výhovorka
ja: ok poď (2x volám položí ma)
mama: ok nemôžem idem šoférovať
ja: oki šoféruj (dám si mobil na nabíjačku a idem jesť, medzitým mi mama znovu volá a nevšimnem si to, dojem a vidím zmeškaný hovor tak jej píšem)
prepáč bola som ešte dojest a telefón som dala na nabíjačku lebo som si myslela že ideš šoférovať, nemyslela som si že musíme hneď volať keď akurát teraz nemôžem
mama: to sú reči
díky moc
veď to mal byť minútový telefonát {btw taký som s ňou ešte nikdy nemala ale ok}
nechaj tak
toto nie je prvýkrát
nezáujem už vážne
čo si myslíš
je toto normálne? podľa mňa nie
nevymýšľaj pičoviny
ozaj mi je na vracanie z tých tvojich rečí
ja: mami, ja ti 1 z 1000 prípadov poviem nie a hneď som hnusná podľa teba ďakujem aj ja
mama: ja si tu ako šunky válam každý deň?
alebo čo?
ok daj mi pokoj
idem sa najesť
a blokujem ťa lebo si nechapava !!!!!!!
Hotovo
ja: oki choď papať papa
*som na videnom*
za chvíľu mi príde sms od mami:
Skončila som s Tebou definitívne!!! Nebudem už nič vysvetľovať!!!! Už naozaj stačilo!!! Ako prepáč...postaraj sa o seba ako chceš...rob v živote čo chceš...nezaujíma ma to už!!!!! Myslím to smrteľne vážne!!!!
@teal to sa nestane vždy keď sa takéto niečo stalo, aj z ešte väčších blbostí, tak to muselo skončiť tým, že mala monológ o tom, že si ju mám viac vážiť a ja jej následne musím dať za pravdu, inak sa nikam nepohneme
To je ako Christian, len v ženskej podobe. Som si cely čas hovoril, že to musí byť troll lebo takí kokotní* rodičia nemôžu byť. Neber to v zlom, ale podľa toho čo píšeš je tvoja mama na nejakom dobrom tripe. Dospelák sa takto nemôže chovať.
Ja by som ju nechal zablokovanú. Doma sa aj tak pohádate.
To jak keď mne sa vybije mobil večer. Rano ho dam na nabijačku necham ho tam, a naschval vtedy sa mi všetci chcu dovolať ... no nedovolali sa lebo bol vypnuty na nabijačke a ja som robil ine veci na pc.
BTW. s rodinnymi prislušnikmi si zasadne nepíšem na socialnych sieťach. V priateľoch ich nemám. Takmer som mal zablokovaneho každeho. Pretože nazoaj nema zmysel dostavať spravy smajlikov a otazok. Nie. Neodpisujem ak aj niečo. To by musel neexistovať žiadny iny spôsob, alebo by to bolo surne čo nepočká.
Vždy sa komunikuje cez hovor. Čiže dvihnem keď môžem. Alebo už dôjdem domov dovtedy. Inak sa musia zariadiť bezomňa.
Akoze ak je toto realny scenar, tak ta jej reakcia je hrozna ale na druhu stranu.. kebyze mi mama TRI krat vola tak jej dvihnem aj kebyze jem prave v prezidentskom palaci.. neviem no
update č 3: hovorí mi že je najviac pravdovravná, najviac úprimná, rozmýšľa nonstop a rýchlejšie ako nejaký iný ľudia takže sa nepotrebuje zamýšľať navyše aa že ja som depresívna a keď som jej povedala že nie som určite depresívna že som spokojná a teším sa maličkostiam tak povedala že to je faloš a keď nie faloš tak že určite mám poruchu mozgu alebo nejakého príjmu neviem čoho alebo poruchu prejavovania emócií lebo nezniem úprimne keď hovorím že som spokojná
@staphylococcus si mala a skareda, mala by si byt aspon mila....bohuzial jedine co by ti vedelo pomoct je uz len plastika.... tak si rozmysli aspon to ako sa spravas
Tvoja mama je zvláštna. Asi neostáva nič iné len sa s tym zmieriť a nepripúšťať si to k srdcu a nenechať nech ta jej správanie akokoľvek ovplyvňuje, zachovaj si svoju tvar a buď taká aká si. mamu už asi nezmeníš, žiaľ nie každý ma šťastie na normálnych rodičov. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dobrá výhovorka
ja: ok poď (2x volám položí ma)
mama: ok nemôžem idem šoférovať
ja: oki šoféruj (dám si mobil na nabíjačku a idem jesť, medzitým mi mama znovu volá a nevšimnem si to, dojem a vidím zmeškaný hovor tak jej píšem)
prepáč bola som ešte dojest a telefón som dala na nabíjačku lebo som si myslela že ideš šoférovať, nemyslela som si že musíme hneď volať keď akurát teraz nemôžem
mama: to sú reči
díky moc
veď to mal byť minútový telefonát {btw taký som s ňou ešte nikdy nemala ale ok}
nechaj tak
toto nie je prvýkrát
nezáujem už vážne
čo si myslíš
je toto normálne? podľa mňa nie
nevymýšľaj pičoviny
ozaj mi je na vracanie z tých tvojich rečí
ja: mami, ja ti 1 z 1000 prípadov poviem nie a hneď som hnusná podľa teba ďakujem aj ja
mama: ja si tu ako šunky válam každý deň?
alebo čo?
ok daj mi pokoj
idem sa najesť
a blokujem ťa lebo si nechapava !!!!!!!
Hotovo
ja: oki choď papať papa
*som na videnom*
za chvíľu mi príde sms od mami:
Skončila som s Tebou definitívne!!! Nebudem už nič vysvetľovať!!!! Už naozaj stačilo!!! Ako prepáč...postaraj sa o seba ako chceš...rob v živote čo chceš...nezaujíma ma to už!!!!! Myslím to smrteľne vážne!!!!
Asi by som jej tiež neodpisovala...
To je ako Christian, len v ženskej podobe. Som si cely čas hovoril, že to musí byť troll lebo takí kokotní* rodičia nemôžu byť. Neber to v zlom, ale podľa toho čo píšeš je tvoja mama na nejakom dobrom tripe. Dospelák sa takto nemôže chovať.
To jak keď mne sa vybije mobil večer. Rano ho dam na nabijačku necham ho tam, a naschval vtedy sa mi všetci chcu dovolať ... no nedovolali sa lebo bol vypnuty na nabijačke a ja som robil ine veci na pc.
BTW. s rodinnymi prislušnikmi si zasadne nepíšem na socialnych sieťach. V priateľoch ich nemám. Takmer som mal zablokovaneho každeho. Pretože nazoaj nema zmysel dostavať spravy smajlikov a otazok. Nie. Neodpisujem ak aj niečo. To by musel neexistovať žiadny iny spôsob, alebo by to bolo surne čo nepočká.
Vždy sa komunikuje cez hovor. Čiže dvihnem keď môžem. Alebo už dôjdem domov dovtedy. Inak sa musia zariadiť bezomňa.
Ako prepáč, ale je ako malé decko..a to si ani nič neurobila..nechápem