nie, a podla mna bi nemal hrat ani na OH, ved naco? aj tak cela reprezentacia nema uroven. dufam ze budu hrat o zachranu na ms. a na OH dufam ze prehraju vsetko.
@Die co ma ako slovensko spolocne z jednim jedinim hracom,to ako nechapem.
podalsie...stacii si pozriet ako hraju a pochopis. a slovencinu?! vydis tam snad nejaku gramaticku chibu?! ja nie, ale poniektorim z tej gramatiku na tomto webe uz kvalitne drbe ako vydim.
@nikeboy nie nevidim tam vobec ziadnu gramaticku chybu .. boze milujem takychto typkov jak si ty .. preco sa radsej nejdes ucit namiesto sedenia za kompom? alebo si citaj knizky.. ved to uz len zle "vizera" ked sa na to tvoje "vydim" niekto pozrie
@die vies co "moja" , staraj sa o seba, a nie o mna. to zaprveee, a zadruhe, ludia co nic ine nevedia, sa ohanaju len gramatikou, ako to teraz robis ty. takze sa venuj teme, a nie mojej gramatike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A celkom ho chápem ...
podalsie...stacii si pozriet ako hraju a pochopis. a slovencinu?! vydis tam snad nejaku gramaticku chibu?! ja nie, ale poniektorim z tej gramatiku na tomto webe uz kvalitne drbe ako vydim.