ľudia ! ak by som nebola zúfalá hľadaním tak tu neurobím fórum ! a na ulož to je všetko vymazané... fatk ak by mal aspoň keby niekto našiel niečo cez torrent ja som hľadala ale nič som nenašla :/
do isohuntu staci napisat Sex and the City a najde ti vsetky serie...staci si stiahnut utorrent, torrent pre kazdu seriu s vacsim poctom seederov a budes to mat stiahnute za chvilku
no fuh počakť lebo nie som moc extra majster v týchto veciach hodíš mi len link na isohunt or torrent? lebo mi tu naskakuje viac a neviem či to nie je nejaká blbosť
stiahni si utorrent, otvor si v nom kazdy torrent a nastav maximalnu rychlost odosielania na 1kB/s pre kazdy torrent...su to verejne torrenty, tak zbytocne uploadovat /pre tych co tomu rozumeju som svina viem /
este by bolo dobre vediet ci mas externu ip adresu a doma router, dalo by sa tym zrychlit stahovanie ale pokial sa v tom nevyznas tak zbytocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
seria1: » isohunt.com/torrent_details...
seria2: » isohunt.com/torrent_details...
seria3: » isohunt.com/torrent_details...
seria4: » isohunt.com/torrent_details...
seria5: » isohunt.com/torrent_details...
seria6: » isohunt.com/torrent_details...
viac ich asi nie je
este by bolo dobre vediet ci mas externu ip adresu a doma router, dalo by sa tym zrychlit stahovanie ale pokial sa v tom nevyznas tak zbytocne