@chidori aktualizovat chcem tak, ze si chcem stiahnut aktualitzaciu na compe kde ide net, a potom si ju volaako vloziim na ten druhyy comp....len nviem ci sa to bude dat
@freestyler01 avast by som si nedala teda rozhodne nemám s ním dobré skúsenosti. mizerný ignorant to je :/ ale keď ho chceš na PC bez netu tak to stačí...
@michallubusky O.o a to ideš kopírovať súbory aktualizácie a mazať zakaždým predchádzajúce súbory? mimo to, keď nemáš net... stačí ti aj nejaký neaktualizovaný. zase neexistuje každý deň nový vírus, spam, spyware a podobné kraviny, ktoré by ti šli do PC bez internetu... stačí ti stiahnuť normálny eset z eset.sk a máš ho aktualizovaný s licenciou na 30 dní a potom už nepotrebuješ ani licenciu. len si vypneš automatický update a nebude ťa otravovať. nepotrebuješ mať silný update na tom :/
@luc.ka ved presne ... hlavne tie usb-cka ma seruu... na tom compe bez netu maam stiahnutyy najnovsii eset(neaktualizovanyy)............................... a ked nieco prenaasam z toho compu usb-ckom, tak na inom pociitaci(s aktualizovanyym antiviraakom) mi furt naajde viirus....
Ja tiez uz dlho neficim na Antivirakoch a to mam net.... nestazujem sa, aspon to nebrzdi pocitac a nevyskakuju mi ziadne pridrbkane tabulky a neviem ake sproste atualizacie ... raz za pol roka preinstalovat OS aleb ked si vsimnem nieco podozrive a zijem dalej
@16 Začínal som s linuxom, tam antivírus nebol potrebný. Teraz som prešiel na Win a už ho taktiež nejako nepotrebujem. Nechodím na divné stránky, neotváram divné emaily, nesťahujem cracky a PC mám v poriadku. Nemám v ňom žiadne dôležité súbory, tak ak sa náhodou niečo pokazí, ho jednoducho preinštalujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.avast.com/download-update...
@chidori @ziggy97 to cumite
Takěto aktualízácie sú napr. na Avaste, kt. si možeš stiahnuť, a potom nainštalovať na druhom počítači.
@michallubusky O.o a to ideš kopírovať súbory aktualizácie a mazať zakaždým predchádzajúce súbory? mimo to, keď nemáš net... stačí ti aj nejaký neaktualizovaný. zase neexistuje každý deň nový vírus, spam, spyware a podobné kraviny, ktoré by ti šli do PC bez internetu... stačí ti stiahnuť normálny eset z eset.sk a máš ho aktualizovaný s licenciou na 30 dní a potom už nepotrebuješ ani licenciu. len si vypneš automatický update a nebude ťa otravovať. nepotrebuješ mať silný update na tom :/
aký máš operačný systém?
(lebo ten má na dôležitosť antivíru celkom dosť veľký vplyv)
naj free anti vir a neraz mi pomohol
ale akktualizacia bez netu na tom nepojde ale zase bez netu nedostanes tak lahko vir
..kvak..