Neviete niekto o nejakej vybornej a hlavne free navigacii na android markete???
Ludia zhanam nejaku free navigaciu na android markete,neviete mi nejaku poradit???Skusal som Sygic ale po stiahnuti do mojho wildfiru mi pri konfiguracii vyhodilo upozornenie ze chce stiahnut 486 MB...
no ja by som najradsej chcel skusit nejaku inu navigaciu ako sygic...a ide o to ze ked som mal plnohodnotnu navigaciu v nokii 5230 nevyzadovala si prakticky stiahnutie skoro ziadnych dat...
@myzu252010 tak si kup telefon za 500e a nesusni sa tu s takymi shitmi jak je wildfire alebo 5230 -.-
a s tou navigaciou v 5230 sa mylis...mapa slovenska ma 120mb ktoru si stiahnut MUSIS...akurat ze nokia dava na pamatovke uz predinstalovane mapy slovenska, ceska, polska, madarska a neviem ci nie aj rakuska...preto si nemusel nic stahovat..
@kosmiklove no len ked clovek nema na 500€ telefon a pausal mu konci az o rok tak je to tazko...no ale pevne verim ze na dlho mam pokoj teraz ked som kupil wildfire...uvidime...zatial som max.spokojny,aj ked ta navigacia mi tam trochu chyba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
šak ale 486MB neni problém sosnúť cez wifi, alebo pripojiť telefón k PC a použiť net s PC na stiahnutie
nemôžeš stiahnúť tych 486MB?
a s tou navigaciou v 5230 sa mylis...mapa slovenska ma 120mb ktoru si stiahnut MUSIS...akurat ze nokia dava na pamatovke uz predinstalovane mapy slovenska, ceska, polska, madarska a neviem ci nie aj rakuska...preto si nemusel nic stahovat..