Neviete o nejakej animovanej rozprávke ? Brat nemá čo pozerať a mne dochádzajú nápady.. Môžu byť napríklad aj ako Alica v krajine zázrakov.. Za každú odpoved dakujeme
Tom &Jerry, kacerovci,Lochnessky .,flinstonovci, akurat sme dnes spominali ,,macko usko (asi tazko ale najst ) , Včela Maja , ariel , Nemo, smolkovci, karcoolka , Bambi, Willy Fog, FrAnklin!, ,babar
No tieto som videla a myslím že sú fajn: UP,Rio, Monsters, Bolt, Na vlásku, Ja padouch, Lovecká sezóna1,2,3..,Hľadá sa Nem , Spláchnutej, Karkulka,WALL-E (skvelá), Divočina .......atď, viac ma nenapadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Digimon
» www.csfd.cz/film/29484-ukra... !!! podobne, je to rozptavka a nie nočná mora
» www.csfd.cz/film/135983-kar...
» www.csfd.cz/film/1074-frank...
» www.csfd.cz/film/236791-vzh...
a také ako tí šmolkovia, gumkáči, rýchla rota, káčerovo a pod. už všetko videl? to má veľmi veľa častí
ja som rada pozerávala aj niečo o dvoch myšiach, ktoré cestovali, ale neviem si spomenúť na názov :/
No tieto som videla a myslím že sú fajn: UP,Rio, Monsters, Bolt, Na vlásku, Ja padouch, Lovecká sezóna1,2,3..,Hľadá sa Nem , Spláchnutej, Karkulka,WALL-E (skvelá), Divočina .......atď, viac ma nenapadne