určite by som sa tam chcela ísť pozrieť, zostať na nejaké 2,3 mesiace. ale žiť? určite nie...nemám rada príliš veľké mestá a nevyhovuje mi americká (ne)kultúra
Ako z rozprávky. Vážení, tomuto sa hovoria kultúrne pamiatky...mesto bez kultúrnych pamiatok (prípadne budovy z 19 storočia ktorým hovoria kultúrne pamiatky ) NIE JE V PODSATE MESTO.
Je to neskutočne hnusné mesto (sú neporovnateľne krajšie US mestá), nechcel by som tam žiť, ani keby mi zaplatili a napadne mi predovšetkým smog a chaos
žiadne zimomriavky som z tých fotiek nemala. new york je architektúrou aspoň pre mňa jedno z najškaredších miest sveta. ale chcela by som tam ísť, nie kvôli tomu, ako to tam vyzerá, ale kvôli tej atmosfére a mestskému životu. iba to by som si chcela vyskúšať.
@puco90 New York a žiadna kultúra? Poznáš ty vôbec New York? Je to jedno z najkultúrnejších miest sveta a jednoznačne najkultúrnejšie mesto Ameriky...
Pre mňa zas nie je mesto Moskva, neznášam to mesto rovnako ako všetko Ruské, to mesto sa napríklad smogom New Yorku vyrovná okamžite.
New York je mesto kontrastov, multikulti spoločnosť, je to taká rôznorodá Zem v jednom meste, iná krajina na každej ulici, je to symbol Ameriky no mňa viac ťahá západné pobrežie, Los Angeles, San Diego etc.
Jedine co by som si tam pozrel su mrakodrapy.To sa amici chvastaju vo filmoch a niektori ho zacnu povazovat za nieco super a pritom je onicom ako cele usa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
keď už v Amerike, tak skôr v Bostone
» www.hedvabnastezka.cz/a_image/6075...
Ako z rozprávky. Vážení, tomuto sa hovoria kultúrne pamiatky...mesto bez kultúrnych pamiatok (prípadne budovy z 19 storočia ktorým hovoria kultúrne pamiatky ) NIE JE V PODSATE MESTO.
A napadne mi Amerika, arogantní Američania ale aj jedna pekná rovnomenná pieseň (tá od U2)
a sla by som hned, ako vsade.
dychat chaos a ludi.
Pre mňa zas nie je mesto Moskva, neznášam to mesto rovnako ako všetko Ruské, to mesto sa napríklad smogom New Yorku vyrovná okamžite.
New York je mesto kontrastov, multikulti spoločnosť, je to taká rôznorodá Zem v jednom meste, iná krajina na každej ulici, je to symbol Ameriky no mňa viac ťahá západné pobrežie, Los Angeles, San Diego etc.
Táto "fotka" mi pripadá ako screenshot z nejakej hry