Stalo sa vám niekedy, že sa vám niekto páčil, ale báli ste sa naviazať rozhovor práve kvôli akejsi ľahostajnosti/nezáujmu (nie k vám), ktorá z toho človeka na pohľad vychádzala? (Teda nielen kvôli tomu, že by ste sa báli niekoho osloviť ako prví.)
pomerne jednoduche a ucinne riesenie predstavuje vytvorenie fiktivneho alo-vztahu. proste predstavujes si, ze ti to vyslo, ze ten clovek po tebe uplne siel a ty si ho oslnila 2-3 skvelymi bonmotmi a na najblizsiu sobotu si nic neplanujes s kamosom, ktory ti prave zatelefonoval, ci neprides na jeho B-day party, pretoze mas svadbu
Určite by som sa pokúsil zistiť čím je spôsobený ten nezáujem. Môže to byť len zdanlivý nezáujem. V najhoršom prípade zistím že ten nezáujem je skutočný (po oslovení, prípadne po strávení nejakého spoločného času) a nechám to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Prekonal som sa
dosť dobré , ale čo ak mi to nestačí?
...ja sa len divím (a bojím) tej ľahostajnosti...
A prve kvôli tomu nezáujmu by som sa mu snažila ukázať, že o mňa by sa mal zaujímať