kazda jedna moja kamaratka sa aspon raz niekedy niekomu pacila lebo minule sme sa o tom tak bavili..a som si uvedomila ze vlastne som sa este nikdy vzivote nikomu nepacila, nikto o mna neprejavil zaujem ani nic......no dobre som mlada, mam 17 ale ved ja n
hej chceme ťa vidieť...nie je možné aby si sa nikomu nepáčila ...a ak to je pravda tak sprav nejakú zmenu ostrihaj sa nejako...alebo zmeň šatník ...v detailoch je úspech
mozno ani nevies kolkym si sa pacila. len ti o tom nepovedali. nic sa neboj. laska pride. len sa tym nedepkuj a nechci za kazdu cenu kohokolvek alebo neuhanaj chlapov. lebo tym ich len odplasis
určite si pekná,ako každý niečím iným. Nemusíš byť pipka,ktorá má vlasy a postavu ako Barbie( to radšej nie),ale proste si pekná a ja ti to hovorím aj keď som ťa nikdy nevidela. Určite je predsa len potrebné počuť"si pekná" kvôli istému sebavedomiu(ja som ti to ale kvôli tomu nenapísala).čo myslíš, ani blbé"lajky" na Facebooku nesvedčia o kráse človeka..Ako napísala Elemia,nič nesiľ a ono to príde
Ja napr. som riadna škrata, som nekomunikatívna, obliekam sa ako gadžovka, som ironická a až príliš flegmatická, popr naopak precitlivelá a chlapa som si našla. Resp. on si našiel mňa. A mala som 18 keď sa zjavil a dovtedy tiež nič. Či sa niekomu páčiš, alebo nie, to nemôžeš vedieť. Máloktorý ti to povie, stačí, že nemá chuť na vzťah (alebo sex?), alebo má priateľku (lebo však aj zadaným sa stále páčia i iné ženy), atd....
To dôverne poznám... nejdem sa tváriť, že to nezanechalo stopy na mojom egu, ale ono je to nakoniec o kvalite, nie o kvantite. Výhoda v tejto oblasti je to, že toho človeka stačí nájsť len raz, "odfajkneš si" a máš vybavené. Spätne ten počet už nebude dôležitý na to, aby si si to užila.
A sú tu ešte iné možnosti:
1. Nemám rada špekulovanie, ale je pravda, že možno o tom len nevieš.
2. Si menej aktívna alebo menej výrazná ako kamarátky, čo sa dá zmeniť.
3. Keď skončíš strednú, možno sa všetko zázračne vyrieši zmenou prostredia a novými ľudmi.
Inak, teraz som si uvedomila, že tá trojka je dosť pravdivá, ja som tak nazbierala asi päť ponúk za tri roky a to som si predtým myslela, že by o mňa nikto ani bicykel neoprel a kládla som si úplne rovnaké otázky. Vyrieši sa to, uvidíš.
aj ja som toto zažila, teraz priateľa mám, ale predtým som nemala okolo seba hárem, nikto mi nevolával, že aby som s ním šla von viac ako kamaráti, a prežila som to v pohode
Ono sympatie často plynú aj z toho, ako pôsobíš správaním na ľudí a nie len zovňajškom Keby to bolo len o vonkajšej kráse, tak myslím, že 95% ľudí by si nikdy nenašlo partnera No a dozvieš sa to z maličkostí (pohľady, úsmevy, ...), prípadne ak ťa niekto bude baliť, alebo otvorene s tebou flirtovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
btw daj sem nejaku fotku a hned budes mat v komentoch pod nou ,ze si pekna...
časom sa ten človek nájde a vynahradí ti všetky tie dni, kedy si sa takto cítila.
jeb nato
a chces sa niekomu pacit vyzorovo ? ci ?
Ja to mám zase tak,že všetci ma berú len ako kamarátku alebo skôr nejakého brata a nevidia vo mne dievča...teda reči sú,ale..
Ako chceš aby sme ti odpovedali?????
A sú tu ešte iné možnosti:
1. Nemám rada špekulovanie, ale je pravda, že možno o tom len nevieš.
2. Si menej aktívna alebo menej výrazná ako kamarátky, čo sa dá zmeniť.
3. Keď skončíš strednú, možno sa všetko zázračne vyrieši zmenou prostredia a novými ľudmi.