ako fakt tu placete nad tym ako to decko chudak tam trapili a hned vonku na ulici vidim ako mama vrieska na svojho adolescenta - chodte jej nieco povedat ked vam tak zalezi na tych detoch
kks to je riadne : DDD ale podľa mňa to netreba brať tak tragicky ako to vyzerá..hoci najmä ten začiatok to by bolo moc aj na mňa v tej kolíske či de to bolo, to vyzeralo fakt hrozne .. ale inak tú pieseň zbožňujem
To je už taká trápne pesnička.. kks.. bola normálna kým ju nedali do tej reklami, a teraz? Ešte aj naši negři si ju púšťaju.. Ešte nech ju v rádiach začnú dávať, a bude o komerčnú viac...wrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tá pesnička je super, ale ten klip...
NIE, rozhodne by som na to svoje decko nedala
ja sama by som sa bala. a ten pocit zufalstva u toho baba
keby vasa najlepsia kamoska prisla oblecena ako nejaka prisera, nedali by ste jej dieta do ruk? nebudte smiesni ludia
minimalne to decko musela pred chvilou znasilnit. alebo to len postrihali v studiu. neviem co je pravdepodobnejsie.
Milujem MGMT!
aj ked o vela neprichadzas
Chudák dieťa. určite mu srdco išlo z hrude vyskočiť a v noci nevedelo zaspať... príde mi to nepekné, čo si prežilo. :/
Hawk!