Vedel by mi niekto poradit ohladom vymazania nevymazatelneho suboru vo windows. Uz dlhsiu dobu nechcene vlastnym súbor ktory nieje mozne vymazat ani premenovat pozri obr. . Vobec neviem co s tym
skús reštartovať explorer alebo klikni na tú šipku čo aktualizuje priečinok, možno to už je vymazané ale sa tam stále len zobrazuje tá ikona? dá sa ti otvoriť ten priečinok?
Ak nepomôže restart, daj si skontrolovať disk na ktorom to máš, niekedy pomôže aj defragmentácia, ktorá kukne aj clasters, poprípade ak nepomôže prečisti si registre napr. CCleaner zadarmo.
skús to cez tie programy ako advanced system care, alebo glary ultilites, a tie odinštalátory, maju tam aj funkcie odstranovania prazdnych zložiek. Určite reštartovať pc. ...Koľkokrát som mal také súbory čo nešli odstrániť ... ale vkuse som to dával a po nejakom čase už išli, zrejme po niekolkých reštartoch počítača.
Restartovala som už ani nepočítam... @Nightrain skusila som to cez ten total commander nepomohlo, najprv mi to vypisalo ze mam odstranit ochranu proti zapisu, tak som pozrela navod po ktorom mi to vypisalo ze sa polozka nenachadza v priecinku. A ano @Anonym356 presne ako hovoris, priecinok som chcela vymazat aj s obsahom ale nejako sa to zvrtlo a ostal mi tam iba prazdny priecinok ktory nejde vymazat. Otvorit sa neda. Vypisuje mi toto mediafire.com/view/nzyuj68oojwieuv/dw.JPG . @Kuko1965 co je to ten clasters, hladala som to a neviem nikde najst, defragmentovat(registre) som skusila v advance systemcare ale nic. @Cos45 nechce sa mu ani za boha skusila som vsetky programy a ani jeden mi nepomohol s tymto problemom. Ja uz neviem, asi pridem o nervy, teraz sa mi navyse zase vytvoril prazdny subor ktory nechce zmiznut. Preco sa mi to nechce vymazat?
@sopopka Clasters to sú ľudovo povedané miesta na disku. Môžu byť poškodené trvale alebo opraviteľne. Súbory na nich môžu mať chybu ľudovo povedané "prekrížené súbory". Defrag to zvykne opraviť.
Podstatné však je to hlavné - opraviť, vyčistiť registre - amatérsky povedané môžu tam byť neexistujúce cesty k tomu adresáru. Tie sa tým programom CCleaner opravia, vyčistia a buď to samé zmizne alebo pôjde vymazať. Stavím sa o Študentskú pečať že to pomôže. » www.piriform.com/ccleaner/downlo...
@Sopopka
Hm. Precital som si par navodov, kde si mozes nainstalovat rozne programy a pozistit, ktore programy, procesy 'lock'-uju ten adresar, ale jeden tam pisal, ze treba skusit safe-mode (da sa najst navod podla OS, ktore pouzivas). Teda v tom mode skusit jednoducho zmazat ten adresar. Predpokladam, ze sa ti to nestava casto, tak to nebude taka skoda, ale toto sa mi zda najjednoduchsie. Ak funguje... ovsem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Podstatné však je to hlavné - opraviť, vyčistiť registre - amatérsky povedané môžu tam byť neexistujúce cesty k tomu adresáru. Tie sa tým programom CCleaner opravia, vyčistia a buď to samé zmizne alebo pôjde vymazať. Stavím sa o Študentskú pečať že to pomôže.
» www.piriform.com/ccleaner/downlo...
Hm. Precital som si par navodov, kde si mozes nainstalovat rozne programy a pozistit, ktore programy, procesy 'lock'-uju ten adresar, ale jeden tam pisal, ze treba skusit safe-mode (da sa najst navod podla OS, ktore pouzivas). Teda v tom mode skusit jednoducho zmazat ten adresar. Predpokladam, ze sa ti to nestava casto, tak to nebude taka skoda, ale toto sa mi zda najjednoduchsie. Ak funguje... ovsem.