Už dlhšie si plánujem kúpiť telefón a napadlo ma kúpiť si jeden z nejakej dropshippingovej stránky keďže sú tam lacné a často aj kvalitné veci. Našiel som si povedzme
@houmr ja som raz mala z dealextreme mobil, čo vyzeral ako hodinky. Používala som ho cca 15 mes. nekazil sa, išiel v pohode. Prestala om ho používať iba preto, že som si dodrbala nabíjačku (zlomila som konektor) a bola som lenivá im napísať, nech mi pošlu nový ... Neviem či to bola len náhoda a ja som utrafila dobrý kus alebo by takto vydržali aj iné....
@houmr CCK EG 100 ..ale to bol oproti tomu čo si tu hodil ty hračka..žiadne super funkcie, ale dalo sa tým volať, páčilo sa mi to, malo to foťak asi 1.3 ... bola to skôr imidžovka. Najprv som to chcela používať iba ako vedľajší mobil, ale zapáčil sa mi natoľko, že som ho používala ako hlavný
Inak známy mal tiež telefón z číny, tiež mu dlho vydržal, potom si však rozbil displej a dalo sa to v pohode opraviť tak ho predal niekomu s tým, že mu objednal aj nový displej a on si to nechal vymeniť.
inak podľa mňa ten telefon kľudne môžeš zobrať. Je to známa stránka, sú seriózny tak aj keby niečo, tak myslím, že nebude žiaden problém s reklamáciou atd
Hej je to známa stránka len od nového roka tam nestíhajú posielať objednávky, napríklad mne odoslali jednu objednávku až po 15 dňoch (odoslali, čiže ešte tak dva týždne kým mi to príde) a aj to som musel naháňať ich support cez Facebook keďže jedine tam odpisovali.
Toto je inak Focalprice, je to v podstate to isté ale objednávku mi napríklad poslali ihneď takže sa mi to začína páčiť ešte viac.
ako ja keď som objednala ten mobil, tak tiež to dlho trvalo, čakala som asi mesiac a pol, ale došiel. Keď som mala objednané nejaké veci z focal tak vždy prišli do 3 týž zatiaľ čo z dealextreme to trvá vždy dlhšie..
teraz si najdi hero h7000 pekny ja neviemco, kamo ked som to dostal do ruky, skoro ma jeblo inak pomale ani nepisu aky ma procak ako vidim takelze to bude dla mna nejaky 120mhz (mili ) neviem je to tvoja vec, neodporucam
Tento má spolužiak. Je o niečo drahší, nie o veľa, pritom má oveľa lepi RAM ako ten čo si sem dal ty a neviem síce aký má procesor ten čo si sem dal ty ale tento bude mať zrejme aj ten lepší . Je s ním spokojný, a v pohode cena..
okej gúglil som, je to tých 800 Megahertz, takže nemal by s ním byť problém takže to bude asi dobrý kauf a pri 1500mAh baterke sa priprav na časté nabíjanie už len toľko
@houmr ja si stále myslím, že je to viac menej o šťastí...vieš, možno ja som utrafila na dobrý kus...nikdy nevieš...ale aj tie super kvalitné sa kazia a ako focal pokiaľ na to dáva záruku...
@lawey : Huawei vyrabaju cinania. u nas sa predavaju nejaky necely rok a ludia su s nimi celkom spokojni. v rakusku su doslova hitom lebo za smiesnu cenu ponukaju toho celkom dost.
@houmr : no parametrovo to vyzera celkom slusne, cena by mohla byt aj o kusok nizsie. trosku mam pocit ze to nebude nejake super rychle delo ked sa tam nezmienuju o frekvencii cpu a velkosti ram. ale co som sa docital malo by to mat kvazi dvojjadro pricom jedno ide na 650 a druhe na 400mhz..coz sa mi zda malo ale ktovie ako to pracuje. coz je pozitivum je dobry a kvalitny displej ,dizajn spatny neni je to kopia htc vpodstate. a tiez mozno pre niekoho vyhoda ze je dual sim telefon.
@houmr .... ja by asi tiež doporučil Huawei .... tie majú najlepšie ceny ... je to ,,číňan,, ale v celku dobrý ... do neznámych značiek by som sa nepúšťal pokiaľ nie sú odskúšané ,,niekym,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@wewo hej, na jednom z obrázkov je hore na displeji HTC, ostatných nie, neviem čo vymýšľajú
@15matka14 Fakt? Nespomenieš si na typ? Rád by som si ho pozrel že čo je to zač a potom si od toho odvodil že ktorý by ASI TAK mohol byť dobrý
Inak známy mal tiež telefón z číny, tiež mu dlho vydržal, potom si však rozbil displej a dalo sa to v pohode opraviť tak ho predal niekomu s tým, že mu objednal aj nový displej a on si to nechal vymeniť.
Hej je to známa stránka len od nového roka tam nestíhajú posielať objednávky, napríklad mne odoslali jednu objednávku až po 15 dňoch (odoslali, čiže ešte tak dva týždne kým mi to príde) a aj to som musel naháňať ich support cez Facebook keďže jedine tam odpisovali.
Toto je inak Focalprice, je to v podstate to isté ale objednávku mi napríklad poslali ihneď takže sa mi to začína páčiť ešte viac.
nedala by som také prachy za fejk...
skús si pozrieť nejaké recenzia na nete na tieto "shit-y" a uvidíš aké sú tam rozdiely v porovnaní s originálmi.
Radšej si kúp v tej cene originál....z bazáru napríklad.
Tento má spolužiak. Je o niečo drahší, nie o veľa, pritom má oveľa lepi RAM ako ten čo si sem dal ty a neviem síce aký má procesor ten čo si sem dal ty ale tento bude mať zrejme aj ten lepší . Je s ním spokojný, a v pohode cena..
@v3nty €124... to neznie zle!
@yoggyyoucancallme myslím že to má tých 800 aj keď aj to je málo... neviem neviem ale nevyzerá že by bol tak zle na tom ten mobil.
@neith74 Díky pozriem si
@riki137 Hej, môj rozpočet je do tých €150 takže HTC asi nie.
@houmr : no parametrovo to vyzera celkom slusne, cena by mohla byt aj o kusok nizsie. trosku mam pocit ze to nebude nejake super rychle delo ked sa tam nezmienuju o frekvencii cpu a velkosti ram. ale co som sa docital malo by to mat kvazi dvojjadro pricom jedno ide na 650 a druhe na 400mhz..coz sa mi zda malo ale ktovie ako to pracuje. coz je pozitivum je dobry a kvalitny displej ,dizajn spatny neni je to kopia htc vpodstate. a tiez mozno pre niekoho vyhoda ze je dual sim telefon.
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
» www.qcomp.sk/shopping/produc...