Nedávno mi praskla obrazovka a prasknutú vrstvu s pixelmi som vyhodil. Ostalo mi podsvietenie, rám a zopár fólií. vedel by mi niekto povedať, o aké pripojenie podsvietenia ide resp. kde má plus, mínus a aké ma napájacie požiadavky. Dopíšem v komentári.
Foto podsvietenia mám na profilovke v albume volajúceho sa ako tento príspevok. Názov monitora- LG 156WH4 (TL) (Q2). Poprosím o radu, tak prosím žiadne otázky typu: "To myslíš vážne?" alebo podobné. Budem vám veľmi vďačný.
a načo to chceš použiť?
LEDky zvyknú bývať napájané 5-5,5V ale keďže je to uzavrené, s vlastným zdrojom je možné že tam pôjde len 3,3-4V, pripojenie podsvietenia je FLEX káblom a kde má +, - ti nepovie nikto (možno ak by si mal plošný spoj na ktorý sa to napája, ale aj to pochybujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
LEDky zvyknú bývať napájané 5-5,5V ale keďže je to uzavrené, s vlastným zdrojom je možné že tam pôjde len 3,3-4V, pripojenie podsvietenia je FLEX káblom a kde má +, - ti nepovie nikto (možno ak by si mal plošný spoj na ktorý sa to napája, ale aj to pochybujem)