A tak sa začínam sama seba pýtať, či s takouto vlastnosťou nebude lepšie byť proste sama. Mala som zvieratá, nezvládla som to. Vždy som chcela psa, a zakaždým som ho vrátila, čím skôr tým lepšie. Nikdy som sa nepoučila, vždy som zabudla aká som.
Tiež mám takýto problém...aj ty nebojuješ o to, čo máš najradšej a keď si potom nútená uspokojiť sa s niečím, pre teba podradným, dostaneš chuť bojovať o niečo lepšie?
tak to buď radšej sama a neubližuj tým čo ťa majú radi len pre to, že nieje presne taký, ako si zrovna zmyslíš. každý človek má chyby, tvoja je, myslím, priveľké očakávania a náročnosť.
no troška sa zhodujem... ale iba ohladum ludí.... nedokázala by som vrátiť zviera! ... raz som darovala...ale bola to možnosť že buď bude Badinko môj ale celé dni bude sám (doslova!) viac menej v zime alebo sa bude mať dobre, ale viac ho už neuvidím...
takže viem že city mám... ale na ludí ich plytvám až po dlhšom rozmyslení
Podľa mňa ťa ego nechce pustiť a máš v sebe niečo z minulosti zablokované a takto sa vlastne chrániš, i keď dôvody prečo sa rozísť dávaš niektoré divné (nechty). Skús porozmýšlať nad vzťahom so svojimi rodičmi, či ťa príliš neobmedzujú oni, alebo si zvyknutá od malička byť samostatná a zodpovedná. A potom ak to chceš zlepšiť, skús zistiť ako. Vzťahy nie sú povinnosť, Ak ti nechýbajú, tak ich jednoducho nemaj, vyhneš sa výčitkám a zbytočnej frustácií.
tiež sa mi to predtým stávalo, uplne strasne som chcela byt s tym clovekom, ked sa mi to podarilo, zacala som sa citim obmedzena, stiesnena, chcela som z toho kolobehu von.. musela som to ukončiť.
už ma to prešlo, teraz s odstupom času som si tak poveadala, že to bolo asi len nejaké pobláznenie, aj ked som si to vtedy tak neuvedomovala, teraz to uz všetko beriem inak
Podla mna je hlavne dobre, ze si nevymyslas blbosti a si k sebe uprimna Ved vzdy ked s niekym nieco budes riesit, staci ho upozornit, ze mas rada menej intenzivne vztahy. Nie vsetci su maniaci cez travenie vsetkeho casu spolu
ta šak kvôli vzťahu si nemusíš prestať nechty okusovať alebo dobre vypatrať furt. napríklad chlapa nepoznám takého čo by si kvôli frajerke nechty nekusal
a ten zvyšok...no jó, tak nemaj vzťah kým ti niekto nebude stáť za to, aby si toto prekonala. a nehrň sa do vzťahov, najskôr sa dlho s niekým kamaráť až kým si nebudeš istá že sa ne vzťah s tým konkrétným človekom cítiš. podľa mňa, ale mňa netreba počúvať.
Mozno je chyba v tom ze mi po mesiaci hovoria ze chcu mat somnou deti, jeden mi na druhom stretnuti prosimpekne vykresloval nas buduci dom, zahradku, pytal sa ma ci chcem v dome parkety alebo koberce.. Ze sa mam rozhodnut..No tak ja neviem..Kde je chyba
Jéj, ty si ako ja. Tiež som taká "individualistka" alebo ako to nazvať, nerada na seba beriem zodpovednosť za čokoľvek, pretože sa cítim pripútaná a obmedzovaná
Ale ono sa to dá prekonať a dá sa aj viesť vzťah, len je to ťažšie a treba sa trochu prekonať.
@wflightlessbirdw tak si hľadáš proste dosť nevhodných partnerov, ja som sa po skoro roku zľakla, keď si frajer chcel zladiť so mnou budúcu vysokú školu. vážne, slow down.
@wflightlessbirdw Heh som natom podobne , iba to že ja si vzťah nehľadam. Vôbec ma to k vzťahu neťahá ale na druhej strane sa chcem veľmi páčiť ženám . Robí mi to dobrý pocit.
Ked nechces vztah, kasles na ostatnych ludi, si 1% empaticka, ides si svojou cestou, vsetko beries s lahkostou a pod., a ludia si to vysvetlia tak, ze mas "vysoku spolocensku hodnotu", takze ta budu chciet....ak stretnes schopneho partnera, budes chciet aj ty s nim byt vo vztahu...Ked ale uz zrazu chces vztah, spravas sa k ludom "milsie", beries ohlad aj na druhych, niekedy az prilis a ti to beru tak, ze budes mat pravdepodobne "nizku spolocensku hodnotu", takze pritazlivost vyprcha...a tak stale dookola ...mne sa toto deje dost casto :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
takže viem že city mám... ale na ludí ich plytvám až po dlhšom rozmyslení
tiež sa mi to predtým stávalo, uplne strasne som chcela byt s tym clovekom, ked sa mi to podarilo, zacala som sa citim obmedzena, stiesnena, chcela som z toho kolobehu von.. musela som to ukončiť.
už ma to prešlo, teraz s odstupom času som si tak poveadala, že to bolo asi len nejaké pobláznenie, aj ked som si to vtedy tak neuvedomovala, teraz to uz všetko beriem inak
a ten zvyšok...no jó, tak nemaj vzťah kým ti niekto nebude stáť za to, aby si toto prekonala. a nehrň sa do vzťahov, najskôr sa dlho s niekým kamaráť až kým si nebudeš istá že sa ne vzťah s tým konkrétným človekom cítiš. podľa mňa, ale mňa netreba počúvať.
Mozno je chyba v tom ze mi po mesiaci hovoria ze chcu mat somnou deti, jeden mi na druhom stretnuti prosimpekne vykresloval nas buduci dom, zahradku, pytal sa ma ci chcem v dome parkety alebo koberce.. Ze sa mam rozhodnut..No tak ja neviem..Kde je chyba
Ale ono sa to dá prekonať a dá sa aj viesť vzťah, len je to ťažšie a treba sa trochu prekonať.
ja mam problem s tym ze ma nikto nechce nie ze by som ja nechcela
Ked nechces vztah, kasles na ostatnych ludi, si 1% empaticka, ides si svojou cestou, vsetko beries s lahkostou a pod., a ludia si to vysvetlia tak, ze mas "vysoku spolocensku hodnotu", takze ta budu chciet....ak stretnes schopneho partnera, budes chciet aj ty s nim byt vo vztahu...Ked ale uz zrazu chces vztah, spravas sa k ludom "milsie", beries ohlad aj na druhych, niekedy az prilis a ti to beru tak, ze budes mat pravdepodobne "nizku spolocensku hodnotu", takze pritazlivost vyprcha...a tak stale dookola ...mne sa toto deje dost casto :/