Minule mi kamarát povedal, že on si vie obhrýzať nechty aj s cigaretou v ústach a mne tak napadlo, či má niekto z vás zlozvyk, ktorý je fakt neobvyklý. Nič typu obhrýzanie nechtov, fajčenie, pitie, ale čosi o čom si myslíte, že sa tým len tak niekto nemôž
alebo ked daco idem zjest musim to ovonat..proste akoby som to jedla nosom akoze ta vona ma naplna uplne a ked to nema ziadnu vonu proste musim ju najst...ja som uplny psychipat....
Co ja viem casto napravam nejake veci aby proste boli rovno alebo chodim po obrubniku, ked su vacsie kamene, stale stupam na cely kamen tjn. ako weirdo
ja mam tiez nieco podobne ako 18, ale nie celkom...nespievam si pri tom (to len ked som bol mensi slight_smile: a nehojdam sa uplne z jedneho boku na druhy, ale robil len take polkruhy Bolo mi blbe to tu napisat, ale ked vidim, ze nie som jediny, tak som isiel s pravdou von Tento zlozvyk mam uz asi od dvoch rokov...
gothicpoethic ani nevieš ako xD .. a to s tým tanierom podobne..len ked jem mäso tak mäso je oproti mne na tanieri a bližšie ku mne sú zemiaky, ryža a iné prílohy.. výlučne na pravo musím mať piť a na lavo nejaký šalát či podobne .. A ešte jeden.. ked idem čítať nejaký časopis, tak poznáte tú vôňu..vždy musím ovoňať .. ja viem som čistý úchyl
ked jem tak mam tiež prilohu ku mne a mäso na opačnej strane, a po dlaždičkach nechodim ale po chodniku a nešlapem na tie praskliny a ešte zvyknem čítať časopis odzadu a tiež ked niečo jem, nedá mi to prestat jesť dokial niečo nezjem teda ked mi mama da ku počitaču tanier plný kolačov budem jesť dokial ich nezjem aj ked som plná, a ked mam chipsy ani nehovorim niekolko balikov nie je problem
ja mám taký blbý zvyk,že si oškrabávam farbu z lavice(v škole)...a furt musím mať niečo v ústach....minule som si skoro odstrihla kus jazyka bo som mala v ústach nožnice
no chrasty sklbem aj ja alebo ked mam nejaku cerstvu reznu ranu(ked sa seknem nechtiac trebars pri krajani krumpli alebo tak ,tak si do nej rypem..si nemozem pomoct
volakedy ked som bola mladsia tak som si vyhryzovala vnutro ust alebo kam som dohryzla ..len potom som si od toho nejako odvykla,kedze som vecne mala usta vyhryzene jak cvok a ked som jedla daco stiplave alebo citronove,tak ma to stipalo
Neviem či sa to považuje za nezvyčajný zlozvyk alebo vôbec za zlozvyk. Ale každý deň sa musím dotýkať elektrickým výbojov spôsobených vysokým napätím. A s toho plynie i to že mám plnú izbu všelijakých blbostí: Teslove transformátory, plazmové gule, vn trafá a podobne. Nabudúce sa chystám na mega extra Jakubov rebrík - to bude super!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
hlavne ked ide po tej dlazbe co sa vola macacie hlavy tomusi chodit po spickach
alebo neviem si predstavit ako chodit po strku to vzdylen an jeden kamieoks tupas?
ja si vykusujem chlpy z ruky.. normalne z predlaktia chlp chytim medzi suby vyskublem si ho nepotrebujem ani epilator
volakedy ked som bola mladsia tak som si vyhryzovala vnutro ust alebo kam som dohryzla ..len potom som si od toho nejako odvykla,kedze som vecne mala usta vyhryzene jak cvok a ked som jedla daco stiplave alebo citronove,tak ma to stipalo
teraz si obhryzam pery,ked ich mam vysusene
alebo ked sa s niekym rozprawam stale obraciam w ruke nieco .; mobil , krabicku od cigariet , zapalowac , podpiwnik a tak
a moj uplne najblbsi .. ked sa mi neaky chalan paci tak si z neho robim srandu a furt ho podpichujem .. no a aono furt neak zle potom skonci ..