inak raz sa jedneho pytali ze ci mal chuť ukradnuť priatelke peniaze a on povedal ze ano a ona sedela v hladisku.. ako dost sila.. ale bola to pravda .. dufam ze myslime tu istu relaciu
riadneee...ale naco sa tam ti ludia hlasili..tak im treba no ja by som tam urcite nesla...ale to si musim kuknut... ja ze to bude daco take trapne ako na stv1 ide ze cierna alebo biela ci ako sa to vola no to je iny zhod...
v živote som to nevidel, v živote to vidieť nebudem, v živote to vidieť nechcem, v živote by som tam nešiel... ale viem že to je ďalšia vec na ktorej sa televízie nabalia a sprostí ľudia pozerajú
Dost kruta hra... ale niektorym ludom tak treba. Ja som videl tu americku cast, kde zena povedala ze stale miluje svojho ex a ze podviedla manzela (on bol v hladisku) ako dost pecka.
To by chcelo otvorenych ludi ktori nemaju ziadne tajnosti pred partnerom a su si isty ze ho lubia.
Inak otazky su take ze: podviedol si svoju partnerku? milujes svojho ex? lutujes ze si sa s nou ozenil? balil si inu zenu? Takze dost otazky na telo (cim su blizsie k vyhre tym intimnejsie).
Pozerávam to na prime. Aspon sa zabavím na tom, čo všetko sú ľudia schopný urobiť pre peniaze a nakoniec im aj tak väčšinou jednú odpoved vyhodnotia ako lož a nič nedostanú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no ja by som povedala všetko.. ..
inak raz sa jedneho pytali ze ci mal chuť ukradnuť priatelke peniaze a on povedal ze ano a ona sedela v hladisku.. ako dost sila.. ale bola to pravda .. dufam ze myslime tu istu relaciu
@5 - Detektor lži 99%-ná pravdivosť prístroja.
tu je zopár takých videií
To by chcelo otvorenych ludi ktori nemaju ziadne tajnosti pred partnerom a su si isty ze ho lubia.
Inak otazky su take ze: podviedol si svoju partnerku? milujes svojho ex? lutujes ze si sa s nou ozenil? balil si inu zenu? Takze dost otazky na telo (cim su blizsie k vyhre tym intimnejsie).
Ja by som tam zrejme nesiel.
Ale tak nešla by som tam. Veď tam sú také otázky, na ktoré je dosť pravdepodobné, že bude kladná otázka, nech by sa pýtali ktorejkoľvek. napr.
Predstavovali ste si sex s kolegom v práci?
Páčilo by sa vám dostať na zadok?
Mysleli ste na sex s tým a tým, ked ste sa milovali so svojím manželom?
To sú otázky, ktoré ani nie sú škodlivé, akože nič takého neznamenajú, ale mohli by toho druhého raniť. Ale oni sa tam skôr smiali, v tom americkom
ono sa to hovori:ze niekto kto nema tajomstvaa,ale aj ja som max uprimna,az nechutne niekedy a aj ja mam par veci,co viem len ja.takze tazko hodnotit
inak to s tym podvedenim by som bola 100% cista a ex?/ja som nikdy ineho nemala...takze vitazim