už ma to sere, pomaly už hadam 5 rokov som nevydel že by v telke davaly dobrý film, davaju tam len samé kriminalne a akčne americké trapošiny ,hlavne na markýze a jojke..všetko čo ma bavý si musím požičavať na dvd
to je silne tvrdenie, naco potom kukas joj a markizu? sam ssi sa priznal, ze americke traposiny, tak otvor oci a pozeraj na dvojke nezavisle filmy, chodia kazdyyyy tyyyzden aspon dve urcite, ruske, francúzske, mexicke, spanielske, panebozeeee, len sama kritika, kritika, okrem toho, aj na tych komecnych programoch chodia dobre filmy, trebars len teraz siel taky pianista
no dobre pianista je jedna svetla vynimka...ale vacinou su vsetky tie filmy uz opozerane alebo nestoja sa nic! stare dobre filmy-taku klasiku vdno len malokedy...ako ja neviem ranajky u tiffanyho na SK este nesli, dvojka je jedna svertla vynimka hoci nie vsetky filmy ma tam uputaju...alebo kludne nieco nove nech pustaju...len nie tieamericke "trhaky" s happy endom a s dejom ktory je uz od zaciuatku uplne jasny pripadne tie uuuuuuuuuzastne romanticke filmy co biezia v stredu na markize a jednotke a maju uroven rozvedenych so zavezkami....
nadavate na americke filmy, ale dam ruku do ohna, ze za rok pozriete nezavisle filmy v pocte nie viac ako sest prstov na ruke...muhahaha , mimo toho by som vedela dalej pisat, ake fajne filmy sli za posledne mesiace, a to som nesledovala telku fest dlho (rozvedenych som pozrela, lepsie, nez ace ventura , skuste aj cetedva, napriklad len teraz onedlho pojde skvely muzikal west side story, co vic chcete, alebo davali pinkfloyd nedavno tiez wow, skoda, ze som nevidela, jak vravim, nie je cas, ale ten muzikal si pozriem urciteee
Zipporah: kto povedal že kukam joj a markýzu?? maximalne si pozriem správy a ked prepínam o 20 15 čo davaju tak je to velké howno a NEPOZERAM TO lebo na to sa ani NEDA pozerať ,nie to ešte počúvať na markýze ten priyebany dabing
ešte ked davajú no natej dvojke ,aj na čt to býva to je v pohode ,aj dokumentarne si rád pozriem ale určite nie na discovery do pici ved z tej stanice sa stala reality show motorkarov
presne tak...pamatam si ked bolo discovery v pohode asi 2-3 roky dozadu chodili tam zaujimave veci no teraz to z tymi motorkarmi no ubohe a celkom za mi zacal hnusit discovery chanell
revolucia, jaj, tak ja nesledujem telku vobec, iba program v eurotelevizii, aby mi nic neuniko, napriklad teraz na pro sieben ide najlepis film tohto sveta: return of the jedi (star wars, episode sixth), inak by mi unikol, sto rokov som nepozrela telku, discovery ani neregistrujem,
ale vsak chodte do kina, teraz ide super FILM ODPORUCAM: FONTáNA, A este Nauka o snoch, tak sa dvihnite a idte, a nebojte uz v juli pride spasa:harry potter, buhahahahahahahahha
Asi seci suhlasite lebo je to pravda v tej telke idu same chujoviny,nic dobre,nic nove setko okukane.Snazia sa vymyslat same nove relacie ale sak im to nejde, trapne A moja matka sa stazuje,ze som vac na kompe a nekukam telku a co tam mam kukat, to velke hovno co tam je asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Bud rad, ze existuju aj DVD pozivovne
Ale velka pravda v TV nic skoro nedavaju alebo davaju ale uz som to videl asi 5 krat
ale vsak chodte do kina, teraz ide super FILM ODPORUCAM: FONTáNA, A este Nauka o snoch, tak sa dvihnite a idte, a nebojte uz v juli pride spasa:harry potter, buhahahahahahahahha