Nie je divné ak po 3-oj mesačnom vzťahu dvaja "zaláskovaní" neboli ani raz spolu niekde so svojimi kamarátmi, či už jeho alebo j
Ked sú spolu sami, je všetko úplne super, rozumejú si a všetko, čo k tomu patrí, ale akonáhle sa objaví niekto z jeho kamarátov, je úplne iný, už to nie je ten všímavý a starostlivý anjelik =D Ani raz sa nestalo, že by si vybehli niekam von s jeho známym
Mne to divné nie je, vlastne si to viem predstaviť a vlastne som to aj svojím spôsobom zažil ...
Teda čo sa čisto otázky v nadpise týka ...
Pre mňa je normálne, že sa vo vzťahu musím trochu "spamätávať", aby som dokázal žiť s priateľkou normálnym životom a nie len ako dve lepidlá, čo sa chcú spolu niekde zašiť
ja neviem, ja som asi zvyknuta na iny štandard =D proste ja s chalanom od zaciatku, s jeho kamosmi,, mojimi kamosmi,, a vznikla jedna super parta ludi,, nehovorim, ze kazdy pripad je rovnaky,, nie kazdy si sedi s kazdym... ale podla mna je celkom prirodzene ze dvaja vo vztahu poznaju svojich kamaratov,, preboha sak ten chalan nie je decko,, ma 24.. aj ked sa hovori, ze muz je dietatom vecne =D
ci je to divne, to neviem. zalezi aj na tom, ako casto su spolu - ak 2-3x tyzdenne, tak tie 3 mesiace ani az taka dlha doba nie su...horsie je, ze pre vztah je dost uzitocne, ked partneri o sebe vedia, ako sa spravaju v spolocnosti inych - dost casto su tam velke rozdiely...je ine sediet pri sebe, hrkutat si a mojkat sa a ine je byt niekde v spolocnosti, kde sa ukazu dalsie vlastnosti toho cloveka. ale to nie je nevyhnutne po troch mesiacoch a ak su vyhliadky, ze take situacie pridu a toto, ze tri mesiace boli vzdy len sami, je iba nahoda, tak na tom nemusi byt nic zle. keby to bolo zamerne, tak uz by som trochu podozrievavo na to pozeral asi a ak to bude dlhodobe, tak to nie je podla mna dobre.
a tiez je dolezite, aki su to ludia - ak su z tych, co im staci frajer/frajerka a to je cely ich svet, tak to nie je ziadne prekvapenie...ale ak su to ludia, ktori si bez svojich priatelov nevedia prestavit zivot, tak to je potom divne (ale zrejme sa nebavime o takych)
ved o to ide, aby sa spoznavali,, aby o sebe vedeli, kto vlastne aky je,,, a tym ze stravia aspon minimum casu v spolocnosti kamaratov jeho alebo jej tak je to o inom,, zistia aky su pri ludoch ktorí ich poznaju roky,, a lepšie,,
ja neviem,, a možno prave toho sa boji,, či? niekedy sa mi zda, že je to ozaj zamerne =D
u mňa to tak bolo dva razy z dvoch, takže mi to vôbec nepríde divné. proste sa to tak udialo. a prečo by musel nutnel byť "starostlivým anjelikom", keď sú tam kamoši, inak je to divné? ja by som to tiež kamošom nerobila, proste si myslím, že sa patrí mať mierny odstup a nerobiť im pred očami precukrené scény, mne by sa tiež nechcelo byť niekde s párikom, ktorý si furt hovorí vety typu "zlatíčko, podáš mi moju čokoládku?" a furt sa musí osahávať. čiže podľa mňa to vôbec nemusí byť hanbou, že ich zatiaľ nejak oddeľuje. a keď sa nad tým zamyslím, mne prídu tri mesiace ako primálo asi na hocičo
Tak každý sme iní a sú veci ktoré vysvetliť niekto nevie!je to na dvoch ľudoch. Keď to vyhovuje obidvom tak vporiadku. A keď nie nech to začnú riešiť! 3 mesiace sú doba ktorá sa dá ešte ako tak pochopiť ale keď sa od partie úplne odtrhnú,nechodia von s nikým iným a sú stále len spolu tak to je divné a to je vec ktorú ja napríklad nepochopím. Mala som priateľa a nie len 3mesiace ale našli sme si čas aj na seba aj na kamarátov! podľa mna je to tak správne! (môj názor) no a čo sa týka tých dvoch! Možno majú nejaký blok v hlave alebo čo! treba im nechať čas!pomaličky budú chcieť spoznávať aj okolie a okruh priateľov toho druhého!ak to ovšem vydrži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Teda čo sa čisto otázky v nadpise týka ...
Pre mňa je normálne, že sa vo vzťahu musím trochu "spamätávať", aby som dokázal žiť s priateľkou normálnym životom a nie len ako dve lepidlá, čo sa chcú spolu niekde zašiť
ved o to ide, aby sa spoznavali,, aby o sebe vedeli, kto vlastne aky je,,, a tym ze stravia aspon minimum casu v spolocnosti kamaratov jeho alebo jej tak je to o inom,, zistia aky su pri ludoch ktorí ich poznaju roky,, a lepšie,,
ja neviem,, a možno prave toho sa boji,, či? niekedy sa mi zda, že je to ozaj zamerne =D