Ako sa správa chlap ak je z vás paf? Bude chlap milý, pozorný, bude si s vami každý deň chatovať, bude vám likovať fotky, nebude pri vás fajčiť, piť, nadávať? Je to málo, že? Toto všetko ten môj robí, akurát, že nerobí nič viac A to sme už boli na rande
Alebo práve naopak, začne aj fajčiť a piť ak slečna fajčí a pije Ale inak by mal byť dosť milí, pozorný, pomáhať ak sa dá - teda väčšina to tak robí...
neviem, asi sa mi nestava, ze su chlapi zo mna paf.
a ak ano, tak to proste neregistrujem, lebo kazdy z nich ma nejaky iny prejav a to je samozrejme normalne, cize nechapem, co by si chcela pocut.
Tak ja neviem po treťom rande by ma už aj mohol pobozkať, alebo aspon mi písať smsky, okrem toho že so mnou chatuje.
Ked mi nepíše smsky, tak isto ma nechce..
@15 sama musis vediet, ci je medzi vami nejake take napatie, ze sa uz-uz idete pobozkat. ved to predsa musi ist prirodzene, ze sa budete k sebe priblizovat a k tomu dojde a nie ze napr. stale sedite dva metre od seba. pekne chodte do nejakeho parku, tam si sadnite na lavicku a sockujte sa ku sebe stale blizsie a mozno sa nieco stane. samotny ten akt mozes kludne vykonat aj ty, ak uvidis, ze je z jeho strany zaujem - co si myslim, ze je vidiet.
svojho chlapa som musela smsky naucit pisat ja, lebo neesemeskoval nikomu. a vcera mi aka krasna smska prisla na dobru noc niekedy to chce proste trpezlivost a cas. su to veci, o ktorych sa treba normalne porozpravat a nie vyplakavat o tom ostatnym na nete. kazdy je iny, niektori ludia proste nepovazuju smsky za nieco dolezite. a ked aj - naco, ak si cele dni chatujete?
no a nakoniec, mozno je to konzervativny typ, mozno sa boji, mozno si tebou nie je isty. aj na ten bozk sa musi niekedy cakat dlhsie. ale ak by ta nechcel, asi by s tebou nesiel na tri rande. tak ak sa ti to nepaci, prevezmi iniciativu.
kolko máš dievčatko rokov ? ja by som sa na tvojom mieste takýmito vecami ešte nezaoberala zbytočne si narobiš starosti , počkaj si neskor život ta ešte dosť natrápi a 31 rocny chlap ? to co prosím ťa kde ťa bude vodiť dufam ze na kolotoce.
wtf esemesky? to mi pride ako dost pubertalna zalezitost frajer mi skoro vobec nepise esemesky a ak aj hej, tak len za praktickym ucelom, inak stale len na FB
a to, ze ta po tretom rande nepobozkal? mozno len nie je ten typ, co sa na babu vrhne hned potom, ako s nou ide par krat vonku...
s tym fajcenim a pitim skusenosti nemam a co sa tyka toho nadavana... skor to byva naopak, ze najprv nenadava a ked sa uz lepsie poznate, dovoli s pred tebou viac....
a nemyslim si, ze by sa niecoho, bal, proste chlapi to takto zlozito neberu, asi len chce zistit, na com s tebou je
a to, ze chces, aby bol z teba paf... no nevie... pride mi to take, akoby si chcela, aby ta strasne obdivoval a nie rovnocenny vztah
povedala by som, ze to bolo skor myslene tak, ze zakladat si na smskach alebo pripisovat smske nejaky vyssi zmysel je pubertalne... nie to pisanie samotne
@trdelniiiq myslela som to tak, ako v @29
a pise predsa, ze si chatuju cely den.... tak proste, naco este riesit aj to, ci mi napise este aj sms alebo nenapise...
@Lianal zrejme to len nieje nadrzane hovado ako vacsina hlupejsieho pohlavia Nic to nemusi znamenat, u mna by si na pusu cakala aj do desiateho rande niekto je proste zdrzanlivy. Ak ho nemusis presviedcat aby s tebou siel na rande tak je to ok. Teraz skludni a nerob predcasne zavery, to je velky nepriatel cloveka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ak ano, tak to proste neregistrujem, lebo kazdy z nich ma nejaky iny prejav a to je samozrejme normalne, cize nechapem, co by si chcela pocut.
Chlapec asi nemá skúsenosti, bojí sa vyjadriť svoje city. Ťažko povedať.
Ked mi nepíše smsky, tak isto ma nechce..
svojho chlapa som musela smsky naucit pisat ja, lebo neesemeskoval nikomu. a vcera mi aka krasna smska prisla na dobru noc niekedy to chce proste trpezlivost a cas. su to veci, o ktorych sa treba normalne porozpravat a nie vyplakavat o tom ostatnym na nete. kazdy je iny, niektori ludia proste nepovazuju smsky za nieco dolezite. a ked aj - naco, ak si cele dni chatujete?
no a nakoniec, mozno je to konzervativny typ, mozno sa boji, mozno si tebou nie je isty. aj na ten bozk sa musi niekedy cakat dlhsie. ale ak by ta nechcel, asi by s tebou nesiel na tri rande. tak ak sa ti to nepaci, prevezmi iniciativu.
tak sa s nim vyspi a nebude uz robit ani tolko
a to, ze ta po tretom rande nepobozkal? mozno len nie je ten typ, co sa na babu vrhne hned potom, ako s nou ide par krat vonku...
s tym fajcenim a pitim skusenosti nemam a co sa tyka toho nadavana... skor to byva naopak, ze najprv nenadava a ked sa uz lepsie poznate, dovoli s pred tebou viac....
a nemyslim si, ze by sa niecoho, bal, proste chlapi to takto zlozito neberu, asi len chce zistit, na com s tebou je
a to, ze chces, aby bol z teba paf... no nevie... pride mi to take, akoby si chcela, aby ta strasne obdivoval a nie rovnocenny vztah
povedala by som, ze to bolo skor myslene tak, ze zakladat si na smskach alebo pripisovat smske nejaky vyssi zmysel je pubertalne... nie to pisanie samotne
a pise predsa, ze si chatuju cely den.... tak proste, naco este riesit aj to, ci mi napise este aj sms alebo nenapise...
ja tomu nechcem verit proste, ze 27 rocne zeny maju v hlave taketo sracky x___x normalne som sa pri citani @15 citila trapne aj za teba