Ahojte. Rozmýšlam, či nejestvuje niečo,ako notbook. Niečo, kde sa dá písať, aby to mohlo na web služit,a tak.ziadne hry, ani filmy netreba.len dokumenty, obrazky,fotografie,a pod.
neni nieco take podobne?a ozaj,desktop je co? DAKUJEM.
netbook - oproti notebooku približne polovičnej veľkosti, výkonovo tiež nejako tak, bez cd mechaniky, určený hlavne na prezeranie netu a "kancelárske práce" (čiže písanie, tabuľky, a podobne), stavaný na veľmi veľkú výdrž baterky (cca 6-8 hodín) a veľmi komfortnú prenosnosť.
a si asi prvý človek v živote ktorému by som ho úprimne odporučil, pretože to znie že by bol pre teba ideálny, napriek tomu že som doteraz absolútne nechápal načo vlastne táto kategória compov existuje
(@smajdalf@filus - ...chcel by som vás vidieť ako by ste po necelom mesiaci nadávali na akýkoľvek smartphone, ak by ste ho mali používať primárne na PÍSANIE a internet... )
aj vzhladom na ohromny pokrok dopredu co sa phonov tyka, praca s dokumentami je proste na urovni "prezrem si dake pdfko". Tu sa o (normalnom) worde, prip. exceli neda hovorit, a ani nebude dat, vzhladom na jeho velkost. Internet je tiez iba ako provizorne riesenie, ale to hovorim za seba, niekto si dokaze zvyknut, vid prispevky vyssie. Ale za vpodstate rovnaku cenu nie je o com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tablet je moc velky a v podstate to dokaze to iste co smartphone
netbook - oproti notebooku približne polovičnej veľkosti, výkonovo tiež nejako tak, bez cd mechaniky, určený hlavne na prezeranie netu a "kancelárske práce" (čiže písanie, tabuľky, a podobne), stavaný na veľmi veľkú výdrž baterky (cca 6-8 hodín) a veľmi komfortnú prenosnosť.
a si asi prvý človek v živote ktorému by som ho úprimne odporučil, pretože to znie že by bol pre teba ideálny, napriek tomu že som doteraz absolútne nechápal načo vlastne táto kategória compov existuje
» sk.wikipedia.org/wiki/Netbook...
» www.itnews.sk/spravy/hardware...
» www.svethardware.cz/art_doc-7B7D39A...
» www.asus.cz/ProductGroup1.a...
(@smajdalf @filus - ...chcel by som vás vidieť ako by ste po necelom mesiaci nadávali na akýkoľvek smartphone, ak by ste ho mali používať primárne na PÍSANIE a internet... )
aj vzhladom na ohromny pokrok dopredu co sa phonov tyka, praca s dokumentami je proste na urovni "prezrem si dake pdfko". Tu sa o (normalnom) worde, prip. exceli neda hovorit, a ani nebude dat, vzhladom na jeho velkost. Internet je tiez iba ako provizorne riesenie, ale to hovorim za seba, niekto si dokaze zvyknut, vid prispevky vyssie. Ale za vpodstate rovnaku cenu nie je o com