Ahojky lidičky. Mám na WIN nainštalované ICQ a občas sa stáva, že vypadne, ďalej napr. ak zapnem PC a chem sa prihlásiť na ICQ, tak ma neche prihlásiť, musím dať shut down a potom cez štart atď a niekedy ani to nejde, často odiaľ chodia vírusy a poďalšie
Miranda, QIP, Trillian, Gaim, (messengery podporujuce ICQ protokol) a ked si mimo domova, kde napr nie je nainstalovany ziadny messenger, tak odporucam meebo.com
Všetko o qipe nájdeš na www.jptuning.net Ja by som viac bral qip ako qaim. Mám "otestované" všetky messengery. A QIP sa mi zdá najlepší. Zaberá málo miesta v pamäti, je rýchly spoľahlivý, nie je tam reklama a hlavne teraz odkedy plne funguje posielanie súborov už nemá žiadnu vážnu chybu...mne X-traz nechýba...
Dobje, tak ďakujem veľmi pekne, ja tom inak to x-traz ani nevyužívala, mám skype ak by niečo, takže to mi ani nechýba. OK, tak sa idem pokúsiť to stiahnúť.
BTW, tam zadám voje číslo - ako na ICQ a kontakty mi ostanú, však?
Jj zadas tam swoje cislo a setky kontakty ti zostanu, kedze su neni ulozene u teba na lokalnom stroji, ale na ich serveri..
Jedine co mi dost prekaza na qip, je malo pluginow, wlastne som este ani pluginy nan newidel.. akurat len skiny Ale perfektna fcia je ze sa mozes wymazat z hocikoho user listu
Chodia viry... vlastne ich dostavas od tych,ktorych mas v contact liste v podobe linku a ked nan kliknes tak mas problem... alebo antivirak No ten co ti to posle o o tom ani neviem, bo trojan ma velke IQ, frajer sa naloguje na jeho icq a rozposiela viry
L.a. to myslela asi tak, že ak ti niekto pošle link na njekaú stránku a daný človek an ňu prdíde, tak z tej stránky sa naťahá vírus.
Hm, no neviem, ja mám vážne šťastie na vírusy a kadečo, vkuse mi chdí na mail nejký spam, spyware, a preto som moc opatrná, lebo stalo sa mi, že som robila koncornočnú prácu do školy a " vďaka " zrejme " Win32/Sality. " mi to riadn blblo, nedalo sa písať vo Worde, dala som uložiť, neuložilo, vypisovalo, že je systémová chyba atď. ,proste nervy, tak som opatrná a snažím sa PC si čo naj chrániť a preto som sa aj pýtala, či je niečo lepšie a a bezpečnejšie ako ICQ, keďže som počula, že cez ICQ chodia vírusy.
TOMMYHOT:
OK, to som rada, že všetko ostane - kontakty a prihlasovacie čislo, ďakujem. :o)
L.a. ma pravdu... da sa to,nevem presne ako to funguje ale ak ma naky user na compe vir,a dostane sa aj k icq posiela link s virusom.. kamaratke sa to nedavno stalo,z jej icq chodili linky,setkym co mala v contact liste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Alebo potom gaim, tjez perfektny IM client.. A je nan kopu pluginow.
Alebo Mirandu či Trillian...
Dobje, tak ďakujem veľmi pekne, ja tom inak to x-traz ani nevyužívala, mám skype ak by niečo, takže to mi ani nechýba. OK, tak sa idem pokúsiť to stiahnúť.
BTW, tam zadám voje číslo - ako na ICQ a kontakty mi ostanú, však?
Jedine co mi dost prekaza na qip, je malo pluginow, wlastne som este ani pluginy nan newidel.. akurat len skiny Ale perfektna fcia je ze sa mozes wymazat z hocikoho user listu
Dufam ze si len neni sarkasticka, newjem to rozoznat uz mi po njekolkych hodinach programowania fakt ebe =D takze sorry..
L.a. to myslela asi tak, že ak ti niekto pošle link na njekaú stránku a daný človek an ňu prdíde, tak z tej stránky sa naťahá vírus.
Hm, no neviem, ja mám vážne šťastie na vírusy a kadečo, vkuse mi chdí na mail nejký spam, spyware, a preto som moc opatrná, lebo stalo sa mi, že som robila koncornočnú prácu do školy a " vďaka " zrejme " Win32/Sality. " mi to riadn blblo, nedalo sa písať vo Worde, dala som uložiť, neuložilo, vypisovalo, že je systémová chyba atď. ,proste nervy, tak som opatrná a snažím sa PC si čo naj chrániť a preto som sa aj pýtala, či je niečo lepšie a a bezpečnejšie ako ICQ, keďže som počula, že cez ICQ chodia vírusy.
TOMMYHOT:
OK, to som rada, že všetko ostane - kontakty a prihlasovacie čislo, ďakujem. :o)