mam chut pozriet si dobry film no nieco ine ako bezduche americke filmy. skor nieco z europskej kinematografie, aj ke dmenej zname ale dobre. vie niekto niečo odporučit?
presne tak, USA nás kazi lacnymi filmamy, same vraždy, drogy, prepady, únosy, veľmi poučne pre deti, mali by to zakázať, od čoho je mravnostná policia, cenzúra
Ja by som tak jednoznačne americkú kinematografiu nezatracovala.
Ak máš chuť na niečo európske, tak skús Antonioniho, Felliniho, Polanskeho, Renoira, Jeuneta, Pasoliniho, škandinávia je ohromne výživná, ja mám strašne rada aj Monaniebu od Abuladzeho.
Skússi pozrieť Americkú krásu a hneď zmeníš názor na americké filmy.
Alebo Jarmuscha, ten je pán. A Aronofskeho určite poznáš. A zo zábavy si môžeš pozrieť aj Romera.
@kurope áno,Forrest Gump je skvelý...a čo tak niečo z honkongu? Ip man? ... alebo niečo iné ...mne sa napr. páčil Denník nynfomanky-je to dosť hlboký film,taký na zamyslenie...
@vulgarna sčasti súhlasím no na rozdiel od väčšiny filmov nie je ničím prikrášlený a vykresľuje realitu. V reálnom živote to tiež nie je o niečo menej agresívnejšie. Práveže v rámci výchovy by som to pustila hoci ako som už spomínala, nie je pre slabšie povahy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak máš chuť na niečo európske, tak skús Antonioniho, Felliniho, Polanskeho, Renoira, Jeuneta, Pasoliniho, škandinávia je ohromne výživná, ja mám strašne rada aj Monaniebu od Abuladzeho.
Skússi pozrieť Americkú krásu a hneď zmeníš názor na americké filmy.
Alebo Jarmuscha, ten je pán. A Aronofskeho určite poznáš. A zo zábavy si môžeš pozrieť aj Romera.
Všetko Američania, ktorí netvoria plytko.
Pôsobí na diváka príliš agresívne, to už v rámci výchovy radšej Gummo.
Asi si to pozriem celé.
už som ten Klass dopozeral. Fakt zaujímavé
---
@17 (blee)