Ahoj, dostali ste sa už niekto do stavu, že ste mali už asi všetko čo ste chceli a mali by ste byť jedným z tých šťastných ľudí? Ja ano, teoreticky by som mal byť šťastný ale niesom, stále citím vomne akesi prázdno, a žiadne materialne veci ho asi nezapln
tak aj mne chiba ale da sa to vidrzat aspon mislim treba si povedat ze to nevzdavas ber si napriklad priklad z tej posnicky zo superstar pribeh nekonci ak lubis niekoho nevzdavaj to aj najmmensi krok je obrovski pokrok. (nevzdavaj sa)
Ale inak ťa chápem. Teš sa aspoň z matérie, pretože keď sa už aj tá minie, potom neviem, ako so sebou naložíš. Možno si potom nájdeš partnerku, čo je ale dosť nepravdepodobné vzhľadom k tomu, že partnerky chcú viac matériu ako nás. Ale nechcem degeneralizovať.
nemam všetko, ale tak som to ani nemyslel, mam všetko čo práve v tomto čase potrebujem ku šťastiu, až na tu jednu vec, dom, zazemie, nezavisloť, pracu práve nepotrebujem ku šťastiu, zaobidem sa aj bez toho, ano cjodím do školy, na vyšku TU Košice
Mozno prave v tom by mohol byt problem... Tvrdis, ze mas vsetko co si chcel a mal by si byt stastny... tak teraz ked uz chapes, ze ta tie veci stastnym nerobia mozes zacat riesit svoju situaciu hladanim toho, co ta stastnym spravi....
Tolko teorie ale v praxi to take jednoduche nie je.... vela ludi nie je stastnych..... takze moc sa nelutuj
To mi pripomenulo co ma jeden typek napisane na hrobe : S nadejou som zil, s nadejou som aj umrel (taky cierny humor)
mňa by momentálne najviac potešila nejaká extrémna výhra v športke. ostatné veci sú len také pičovinky doplnkové. napríklad by som rád uzavrel zmluvu s diablom, mnoho miliónov miesto nejakého fungujúceho vzťahu. a teraz mi zjedzte
jj chyba ti baba , lebo ja to mam tak isto,akoze nemam vsetko ani po materialnej stranke ale ani to nejak nepotrebujem.....chyba mi proste laska ako aj tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale inak ťa chápem. Teš sa aspoň z matérie, pretože keď sa už aj tá minie, potom neviem, ako so sebou naložíš. Možno si potom nájdeš partnerku, čo je ale dosť nepravdepodobné vzhľadom k tomu, že partnerky chcú viac matériu ako nás. Ale nechcem degeneralizovať.
takže predsa nemáš všetko
máš vlastný dom? máš zázemie? si nazávislý od rodičov? máš prácu? chodíš do školy?
toto je len jedna tisícina otázok....
Fleshleecat som rád, že si sa z toho dotala, a aky je to teraz pocit? dá sa to popísať?
Tolko teorie ale v praxi to take jednoduche nie je.... vela ludi nie je stastnych..... takze moc sa nelutuj
To mi pripomenulo co ma jeden typek napisane na hrobe : S nadejou som zil, s nadejou som aj umrel (taky cierny humor)
1. nájsť si priatelku
2. nájsť si novú lásku ktorá to aspon čiastočne dokáže "nahradiť" - nejaku zálubu čomu sa budeš venovať a bude ťa to naplnať
No nič také už nikdy nechcem zažiť... Lebo všetko krásne sa raz musí skončiť...