Ahoj . Na Youtube sa hromadia kopy Lets Playov a nikto nevymýšľa nič nové a kreatívne . Rozhodol som sa teda , že to zmením . BUDEM HĽADAŤ RIEŠENIE NA ZLOŽITÉ VECI a preto som svoj channal nazval Také jednoduché .
Práve som začal a chcem sem dať svoje vi
@jednoduchost chces riesit inteligentne veci a svoj kanal si nazval take jednoduche DDDD zaujimave no..
tak ja sa ta pytam ak do niekolkych rokov dojde k 3.svetovej vojne, usa a vacsina europy proti cine a rusku na koho strane budes? skus mi to ta jednoducho vysvetlit
@arysk ja viem že tu je dávno ale na SK a CZ som takého nevidel nikoho a aj ked si to tak zobereš aj PewDiePie tu bol dávno a na SK a CZ máme strášne moc LP .
@jednoduchost To kazda krajina musi mat na YT zastupeneho svojho narodneho letsplayera/howtobasic/whatever...? Ci co? Je uplne jedno ze na Slovensku alebo v Cechach niekto taky nie je, lebo ho ani nie je treba...
A porovnavat to s PewDiePieom je tiez hlupost, lebo kazdy clovek je iny a pri letsplayi sa rozprava atd.. kazdy hra inak, ma iny styl humoru a vyjadrovania atd atd.. letsplayerov nech je aj milion.. Ale robit nieco tak specificke ako HowToBasic a opicit sa po nom len za to, ze "v mojej krajine taky niekto nie je", je podla mna riadna blbost...
Mne osobne to video prislo skor riadne trapne a silené.. Ale ja iba vyjadrujem svoj nazor, rob si co chces..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mhmmmmmm
tak ja sa ta pytam ak do niekolkych rokov dojde k 3.svetovej vojne, usa a vacsina europy proti cine a rusku na koho strane budes? skus mi to ta jednoducho vysvetlit
A porovnavat to s PewDiePieom je tiez hlupost, lebo kazdy clovek je iny a pri letsplayi sa rozprava atd.. kazdy hra inak, ma iny styl humoru a vyjadrovania atd atd.. letsplayerov nech je aj milion.. Ale robit nieco tak specificke ako HowToBasic a opicit sa po nom len za to, ze "v mojej krajine taky niekto nie je", je podla mna riadna blbost...
Mne osobne to video prislo skor riadne trapne a silené.. Ale ja iba vyjadrujem svoj nazor, rob si co chces..