Chcem sa vás opýtať, stalo sa vám že ste mali chuť na sladké ale doma nič nebolo ? Ja mávam veľa krát chuť na sladkosť ale práve nemám nič kúpené a obchody už bývajú niekedy aj zavreté čo nahradí niečo sladké alebo čo si dávate okrem lyžice cukru ? Po
Ja som jedávala rožky z džemom nvm či by mi k tomu chcela chutil ale keď chytím znovu absťák tak si budem musieť spraviť lebo bývam potom neznesiteľná sladkosť je už moja droga.
Ale aj áno napr jedávala som strúhané jablká s práškovým cukrom ale jabká su v pivnici a tam nejdem ani za nič je tam kopec pavúkov a ja sa ich bojím Salko je suprové :p Keby som aspon mak mala ktorý si zomelem a zamiešam s cukrom
ty kks ja som v tomto expert, ja vždy niečo nájdem, v pivnici, na povale na záhrade, ja toľko energie vybijem pri hľadaní kexuuu , že kľudne ho potom môžem zjesť , ale tak keď už fakt zúfalstvo, uvarím si krupicu, alebo tiež vyjedám granko a zvykla som aj vanilkový/škoricový cukor , som rada, že tie časy sú už preč, lebo by som zle skončila, vraj mám nábeh na cukrovku, bo ju máme v rodine .... takže teraaaz keď niečo sladké, tak ovocie .. to je mňam mňám (fakt)
Ovocie je dobrá sladkosť ale ak nemáš ovocie ani keks s obchodu či nutelu jak tu už niekto spomínal tak čo sa dá vymyslieť? ALe tak ďakujem za rady krupicovú kašu si robievam.
Samozrejme, alebo máme ale to čo máme mi nechutí Potom si idem niečo zobrať od sestier. Inak to zvyknem nahrádzať jogurtmi, tzv. mikrovlnkovým koláčom, ovocím, piškótmi, pudingom... :p Inak, práve som dojedla tzv. mačacie jazýčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
keď nemáme ani granko tak zoberem kakao, práškový cukor, maslo a fláknem to do mikrovlnky na chvílku
ale stale mam chut na pizzu
ja si sem tam dám lyžičku granka potom sa mi práši z úst ..ňomňom
veď aj to máš sladké
a mne to náhodou chutí aj samé
preto, ked mam chut na sladke, spravim si kavu
však so mnou nepôjdeš von, keď budeš mať PMS?