vieš dieťa, musíš to brať tak, že u nich platia úplne iné pravidlá, zákony, iná mentalita jednoducho....toto nepochopíme...pre nich je normálne ukameňovať aj za cudzoložníctvo (ale len ženu) áno, je to nefér, kruté, ale u nich to tak je...
Je A keby oni prišli ku nám, zdalo by sa im choré to, čo vidia (13 ročné vymachlené mrkvy o druhej v noci na diskotékach).
Všade sa nájdu extrémy. Tu môžeš nájsť debila, tam môžeš (s veľkým šťastím) nájsť normálneho človeka.
A z osobnej skúsenosti viem, že záleží hlavne na prostredí, v akom (v tomto prípade moslimovia) vyrastajú.
Týždeň som mala na krku moslima, ktorý ale vyrastal v Belgicku. Spočiatku som sa obávala, že bude na mňa, ako na ženu, pozerať ako na odpad. Nie, celý týždeň mi opakoval, aká som sweet.
tak takto som rada ze zijem v tom roku co zijem a v tej krajine ktorej zijem pretoze HENTO JE CHORE.... ta kultura a tie navyky co su tam by som nechcela mat ......
ste chorý? že ukameňovať je normálne, odkedy je zabíjanie normálne? O.O však to ich cele nabozenstvo to je jedna velka otrasna sekta. ja neznasam vsetky nabozenstva :/ ano podme zabijat v mene boha oni su nenormalny a zaostalí . a nemusíte so mnou suhlasit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Všade sa nájdu extrémy. Tu môžeš nájsť debila, tam môžeš (s veľkým šťastím) nájsť normálneho človeka.
A z osobnej skúsenosti viem, že záleží hlavne na prostredí, v akom (v tomto prípade moslimovia) vyrastajú.
Týždeň som mala na krku moslima, ktorý ale vyrastal v Belgicku. Spočiatku som sa obávala, že bude na mňa, ako na ženu, pozerať ako na odpad. Nie, celý týždeň mi opakoval, aká som sweet.