@jasmiine hej viem,že boli teraz v Ostrave.. no ja som sa o tom Majálese dozvedela len večer deň pred tým Bola som v Ostrave na ich koncerte 2.10. 2012 (na back to school) a musim povedat, ze lepsi koncert som nevidela Mandrage koncert je pre mňa normálne životná udalosť Mno a o týždeň sa chystám do Karvinej a zase na Mandrage ou jee mno nebu´d smutná, možno sa ešte s tým Istanbulčanom stretneš Vieš , že na svete nič nie je nemožné Len treba veriť
@tasha5 Presne pusti si ich A pieseň Kapky proti slzám je moja asi druhá najobľúbenejšia pieseň od Mandrage :3 Na prvom mieste je u Mna song Už mě víckrát neuvidíš Ale lajk za výber songu
@jasmiine Tak pekne Juchúú Grécko Mno hej z Košíc idem Na koncert do Ostravy v ten október som utiekla , lebo ma necheli samú do Česka pustiť Ale ta čo už Ľudia kvôli obľúbenej skupine sú schopní urobiť čokolvek Nwm či si videla správy v telke nedávno ! Jak tí fans Depeshe Mode chodili až z Talianska na koncert do Blavy a aj do Anglicka potom Fanatici prosteee No a ty si už bola na Mandrage koncerte?
@sarita621 fuha tak to dlha cesta ale tak ak si az taky fanusik tak to za to stojiii.jA SOM nebolla..nejak som sa nedostala nikdy ked niekde boli tak som tam zas nebola ja..xaxaa... HMM a to si ako utiekla::...??..Aj j a idem ,,utiect,, do Grecka.. D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mandrage bol teraz v Ostrave na Majalese..ale od nich mam najradsej Hleda se zena..
No s nim uz nie..ale predtym som mala greka a to bolo dokonale..a za nim sa aj chystam v lete..
@20 tú som od nich počula ako prvú
ale nechystám sa tam