@hotaru ale áno! klikáš hockde po mape, utekáš hore dole a tvoji malí zabíjajú iných malých...dajaké veže po tebe strieľajú, zas utekáš..a je to celé také zmätené si myslím
@jeko rankedy som nehrala ani nepamätám a na PBE ešte nehrám regulérne pretože mi PBE nejde na kompe (mám linux a neviem to tam rozbehať nijakovsky), takže zatiaľ som hrala len pár hier u priateľa na počítači ale aj v tých pár hrách boli ústretovejší hráči ako vo všetkých mojich hrách na weste dokopy.
@jeko - tak regulérne neregulérne, keď niekto hraje for fun a nechce sa dostať do nejakej ligy tak si tam zahraje lepšie ako na klasických serveroch.
+ je výhoda, že dostávaš RPčky, IPčky a tým dostávaš možnosť si lepšie otestovať championov
@hotaru - má pravdu s tými ústretovejšími hráčmi (nikto ti nepindá zato že sa ti nedarí skoro vôbec tam nenadávajú možno pár výnimiek) a rankedy sú tam tiež normálne hodnotené ako na klasických serveroch len sa nikam nedostaneš takže aj tak máš stále nejakú tú výzvu to hrať
@hotaru Mno tak to je jasné že sú ústretovejší, keďže v tých hrách o nič nejde. Každý má všetko a každému je to fuk
@gukol Veď jasné. Na testovanie to používam aj ja. Ale sú tam hráči ktorí to majú ako svoj main server a to mi príde úplne mimo Všetci majú všetko a nemáš tam žiadny dobrý pocit z víťazstva (teda aspoň ja nie)
@jimmycrow kebyže sa dá beztrestne leavovať zakaždým keď sa niekto ide hodiť o zem za to, že nemôže hrať hrať rolu ktorú si vybral/instalock/... bodaj by
@jeko mne nevadí, že všetci majú všetko - nikto na teba nezazerá cez prsty lebo máš skin, povedala by som, že sa tam nevyskytujú 12ročné deti ktorým rodičia kúpili k narodeninkám RPčka tak si hneď pokúpili skiny, runy, postavy, všetko zatiaľ čo tí, čo nechcú za to vyhadzovať peniaze si musia nahromaždiť IP poctivým hraním + za IP si skin na obľúbenú postavu nekúpia (v podstate proti RP nič nemám, aj Riot musí na niečom zarábať ale vadí mi to, čo som opísala, lepšie to vyjadriť neviem)... dúfam že som sa vyjadrila dosť jasne a chápeš čo chcem povedať, lebo nejak sa dnes neviem vymáčknuť vo všeobecnosti xD
@hotaru Však o to ide! Že si to všetko vybojuješ! Ja som za tie tri roky či koľko to už hrám minul na RPčka asi len nejakých 10-20€ a zato som si kúpil skiny v zľave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
east west alebo de
tak určite
@coleshepter a neni to len o klikaní!
keď chceš mať nekonfliktných v pohode hráčov tak asi jedine PBE
+ je výhoda, že dostávaš RPčky, IPčky a tým dostávaš možnosť si lepšie otestovať championov
@hotaru - má pravdu s tými ústretovejšími hráčmi (nikto ti nepindá zato že sa ti nedarí skoro vôbec tam nenadávajú možno pár výnimiek) a rankedy sú tam tiež normálne hodnotené ako na klasických serveroch len sa nikam nedostaneš takže aj tak máš stále nejakú tú výzvu to hrať
west (DeadCaptain)
east (HappyFunny)
pbe (FilthiLL)
@gukol Veď jasné. Na testovanie to používam aj ja. Ale sú tam hráči ktorí to majú ako svoj main server a to mi príde úplne mimo Všetci majú všetko a nemáš tam žiadny dobrý pocit z víťazstva (teda aspoň ja nie)
@jeko mne nevadí, že všetci majú všetko - nikto na teba nezazerá cez prsty lebo máš skin, povedala by som, že sa tam nevyskytujú 12ročné deti ktorým rodičia kúpili k narodeninkám RPčka tak si hneď pokúpili skiny, runy, postavy, všetko zatiaľ čo tí, čo nechcú za to vyhadzovať peniaze si musia nahromaždiť IP poctivým hraním + za IP si skin na obľúbenú postavu nekúpia (v podstate proti RP nič nemám, aj Riot musí na niečom zarábať ale vadí mi to, čo som opísala, lepšie to vyjadriť neviem)... dúfam že som sa vyjadrila dosť jasne a chápeš čo chcem povedať, lebo nejak sa dnes neviem vymáčknuť vo všeobecnosti xD