Ľudia je tu niekto z Brna ? Rozišla sa mnou baba a už ani nevidím,nespím, nejem ... potrebujem si s niekym sadnúť a porozprávať sa o úplne iných témach, bez ľudí ktorý mi ju pripomenú :/ ... niesom zúfalý , ale potrebujem nejak utiecť zo stereotypu a hlav
a nemáš možnosť aspoň na víkend vypadnúť niekde mimo Brna ? Mne pri rozchode najviac pomohli blízky priatelia a rodina...jednoducho sa niekomu vyrozprávať...keď nemáš kamošov, nenašiel by sa niekto blízky v rodine (brat, sestra, bratranec...)? Chce to ale hlavne čas, kým sa z toho dostaneš...niekto sa s tým vyrovnáva tak, že trávi dlhé hodiny v práci, alebo si nájde nejaký záujem, šport, krúžok, ktorý mu zabije veľa času... spoznáš nových ľudí, prídeš na iné myšlienky...držím palce
V práci sme v podstate kolegovia tam to bude horšie tam nemám kam ujsť ... odcestoval som mimo Brno .. všetko mi ju pripominalo tak so msa vratil do Brna a je to stale dookola... sedim v aute a ruku stale dávam nevedomky na prázdne sedadlo vedla mna, proste ani to nejde..proste nič kamoši tu ako vždy niesu ..asi to nebudú až tak kamoši , co nadelám
viem ze sa mi to lahko povie, ale casom to bude lepsie... teraz mas tie navyky, ale casom to prejde... je v poriadku, ze sa citis mizerne.
osvedceny sposob ako spoznat novych ludi je pre mna ist niekde, kde su studenti, s tymi sa da lahko pustit do reci a skamaratit...
tiez je dobre zapisat sa fakt na nejaky kruzok, spoznas novych ludi. odporucam nejake latino tance a podobne, tam sa o teba budu baby bit
ked spolu chodite do prace to fakt nebude jednoduche, ale chce to len cas, zmenu a odhodlanie ist dalej. ak tato odisla znamena to, ze niekde na teba caka lepsia. musis sa aj ty trochu mat rad a uvedomit si, ze ak tato odisla za inym si ta vlastne ani nezasluzila...
toto je presne to, keď sa vykašleš na všetko ostatné, na kamarátov a ste vkuse spolu.. potom sa náhodou niečo pokazí a takto to dopadá, never ending story
@martic nikdy som sa na kamarátov nevykašlal, boli sme spolu od chvíle ak osom vystúpil prvý krát z autobusu v Brne .. proste sme si partiu nenašli lebo sme nemali čas a jednak ona chodila prvy rok na školu mimo Brno, takže movc kamarátov som nenazbieral
kde byvas? ja sa idem dnes prejst z lesnej do mesta (konkretne od haskovej po zlevnenku na masarykovej xD), tak hodka a pol prechadzka, ak byvas po ceste mozes sa pridat
ale na kavicky nemam cas ani peniaze no
idem teraz nekam von asi na hrad alebo kam nevim kam nas nohy donesu vonku popici pekne ak mas chut na pripadneho dzona napis fasttttttttt inak @h8u ak mas volake taketo pekne prechadzky otestovane mohla bys poslat nak viem kam chodit takto cez pekne volne dni
@feklus no ja ked chodim tak vacsinou preto ze byvam mega daleko momentalne, a tak z domu kamkolvek je slusna prechadzka do centra to mam 7 km cca.. vcera som sla o pol jednej rano zo starej osady na haskovu lebo sa mi nechcelo cakat na rozjezd.. a tak no
ale inak tuto na lesnej a v okoli je velmi krasne, lesiky a parky a tak, ale ked som byvala v centre zvykla som chodit klasicky do luzanok, na spilberk, pripadne na priehradu len sa tam treba jebat pol hod elektrickou. a tak no
ale dneska je uplne uzasne, som bola behat akurat tutok po lesikoch, chladno ale slniecka je vela. @gi1234 ja sa ta vlastne asi hanbim, lebo si cudzi, chod tuto s feklusom na brko a pokecajte
@h8u nehanbi sa, hanbit sa budem ja 3 dni som nejedol,nespal a oholit by som sa mal ale aspon som sa okúpal takže no stres len tak ma napadá či e zlevnenka v štátny sviatok otvorená
@h8u mne tiez nerobi problem dlho chodit , ked som bol na zapise ana druhy den sme nemali ziadne peniaze lebo sme sa boli zabavit :} , tak sme isli z intraku PPV na hlavne pesi po elektricke ale tak v podstate si mi nedala ziadne trasy ale tak dik Ja som dosol z hradu a je to krute :ehm: 8)
@gi1234 chľast nič nevyrieši! tfuj
radšej sa prejdi niekde, začni behávať alebo robiť nejaký šport aktívne ja sa napríklad rada prechádzam po parkoch, bývam pri lužánkach tak to mám blízko v podstate ale čo sa týka toho čo človek môže robiť sám v Brne tak nič moc, ja tiež len chodím do školy a domov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
osvedceny sposob ako spoznat novych ludi je pre mna ist niekde, kde su studenti, s tymi sa da lahko pustit do reci a skamaratit...
tiez je dobre zapisat sa fakt na nejaky kruzok, spoznas novych ludi. odporucam nejake latino tance a podobne, tam sa o teba budu baby bit
ked spolu chodite do prace to fakt nebude jednoduche, ale chce to len cas, zmenu a odhodlanie ist dalej. ak tato odisla znamena to, ze niekde na teba caka lepsia. musis sa aj ty trochu mat rad a uvedomit si, ze ak tato odisla za inym si ta vlastne ani nezasluzila...
ale na kavicky nemam cas ani peniaze no
ale inak tuto na lesnej a v okoli je velmi krasne, lesiky a parky a tak, ale ked som byvala v centre zvykla som chodit klasicky do luzanok, na spilberk, pripadne na priehradu len sa tam treba jebat pol hod elektrickou. a tak no
ale dneska je uplne uzasne, som bola behat akurat tutok po lesikoch, chladno ale slniecka je vela.
@gi1234 ja sa ta vlastne asi hanbim, lebo si cudzi, chod tuto s feklusom na brko a pokecajte
» www.facebook.com/events/28841627...
ale keď nabudúce budem mať, tak prídem škaredo zazerať @grietusha
radšej sa prejdi niekde, začni behávať alebo robiť nejaký šport aktívne ja sa napríklad rada prechádzam po parkoch, bývam pri lužánkach tak to mám blízko v podstate ale čo sa týka toho čo človek môže robiť sám v Brne tak nič moc, ja tiež len chodím do školy a domov...