Niekto z KE, kto by sa chcel podielat na video projekte ??
Hladam nejake mlade talenty, odvazlivcov, dobrovolnikov aby sme sa pustili do nejakeho video projektu, nejaky kratkometrazny film, video, hocico... Vsetko si zostriham, tocit sa bude mobilom, popripade ak by niekto mal nejaky kvalitny aparat... Potrebujem
@insanityofficial to nedopadne dobre, ak to robíš len pre srandu/zábavu pri točení, tak fandím, ale ak chceš mať aj výsledný produkt ktorý nebude úplne nanič, tak zaprvé... točenie mobilom? ale to je stále len technická časť veci, to by sa dalo prežiť, ak by to príbehovo stálo za to, lenže... "námet sa vymyslí potom"...? Musela by to byť strašná náhoda aby výsledok za niečo stál. (Len upozorňujem, aby si potom nebol sklamaný)
takto, nema to byt ziaden velky projekt, robim to z vlastnej iniciativy, lebo ma to bavi... po prve, niekde treba zacat, takze nebudem kupovat profesionalnu kameru za velke peniaze ak to aj tak nevyuzijem a HD rozlisenie na mobile si myslim ze celkom postaci na zaciatok... a diskusiu som vytvoril len tak, ci niekde taky by sa nasiel, tocil by som uz davno dajake somarinky, ale kazdy z kamosov sa hanbi, ja potrebujem hlavne hercov, resp nejakych ludi co by tam vystupovali popripade ak niekto ma nejaky podobny projekt rozbehnuty rad sa pridam, ale nie ako herec
Zaklad je mat kvalitny namet a aspon zacat pracovat na scenari, inak je to predom odsudene k zahube, vsak si sadnite na pivo a nieco vymyslite nieco nenarocne s dakym pribehom a tak, zaklad je ked uz nieco aby to bola drama
kym cakas na hercov, zacni si pripravovat scenar... odporucam sfilmovanie nejakej kratkej poviedky, alebo nejakej kratkej anekdoty, alebo volaco.... skus si najst texty ruskeho spisovatela menom Daniil Charms. Jeho minipoviedky mam v oku uz dlhsie a raz nejaku tiez sfilmujem... necakaj, kym ti napad zaklope na dvere, lebo nezaklope. Nema ruky ani nohy
A co sa kamery tyka. Mobilom??? Si sa s konom zrazil? Kto povedal, ze si musis teraz kupovat drahu HD kameru? Nemas nejakeho kamarata, ktory ma doma nejaku obycajnu kameru? Hoci aj na 8mm pasku... furt lepsie ako to tocit mobilom. Ver mi, uz som co to potocil
takto, nemam problem vymysliet nieco s pribehom, dramu, komediu, ale aby to bolo kvalitne tak ide hlavne o zvukovu stranku a vykon hercov... ak budem mat niekoho kto by dokazal nieco zahrat ta az vtedy mozem rozmyslat nad niecim takym, dovtedy je namet nespecifikovany a kazdy moze dat navrh co by chcel, ak by nieco chcel
mam doma kameru, uz davnejsie kupenu na pasky, problem je ju prepojit s NB, nemam ani taky vstup na nom a myslim ze HD rozlisenie na mobile bude lepsie co sa kvality tyka... ja som tocil len tak na diske ohnovu show a ptm to zostrihal... ja neidem tocit pana prstenov, mne staci hocico zaujimave, tak aby sa herci bavili a ja som si mohol strihat material a zlepsovat sa takto
"nemam problem vymysliet nieco s pribehom aby to bolo kvalitne"??? otvor oci a vrat sa do reality uz si niekedy robil nieco podobne? herec moze vlozit svoj navrh, svoj vlastny pohlad aj do striktnej predlohy... a prave o tom to je... necakaj na modre z neba. Ja ti fandim, a ked sa ti to podari, tak tvoj film aj rad odvysielam...
a co mam teraz prepracovat scenar, napisat ho sem a budem potrebovat mozno 6 ludi, ale mozno 2 to bude vyhovovat ta co budem cakat na spasenie ?? sak preto nepisem ziaden konkretny, len ci niekto ma zaujem hrat, moze mat vyhrady, ide o to ci vobec niekto chce... ale chces konretne, tak napriklad na skole som zacal robit video s podobnym nametom, akurat to malo byt ladene ako parodia:
nedokoncil som to do finalnej podoby lebo neboli natocene vsetky sceny a nedalo sa to tak postrihat
a nevravim o filme, hocijake video s dobrym napadom, aby to malo nejaku pointu, to je vsetko... moze to byt aj klip k nejake pesnicke, ste spokojni ?? kludne si vyberte jaku chcete a mozme tocit
sprav sportovu dramu a aj by som sa nato dal, sice mam 14, ale nejakeho dospievajuce karatistu,alebo boxera, kickboxera.. by som zahrat vedel, kedze to robim aj v realy ked nieco napis TS
@karatehusky ok, porozmyslam nad tym, ale vzhladom na tvoj vek a celkovo ako predpokladam ake herecke vykony by si ty a ini mohli podat by skor sedela nejaka komedia, na dramu to by si fakt musel vediet nieco zahrat, trufas si ??
@fency ak nemas zaujem tak v pohode, netahaj do toho technicku stranku... kedze to budem tocit ja, tak ci by to bola kamera alebo mobil, moze ti to byt jedno, jedine ze chces prerazit az do hollywoodu, to musis hladat inde
@magick55 mobil preto, ze to je najlepsie co momentalne mam, 720p bude stacit myslim... pozri o par komentov vyssie odkaz na youtube, ak chces mat predstavu tak napriklad aj toto by sa dalo spravit ako parodia, uz som to raz robil na gymku ako skolsky projekt, ale nenatocili sme vsetky sceny, nakoniec len nieco take ako trailer som spravil, video mam na FB hodene
@majkkkk no teraz o tom pocujem prvykrat, ak by bolo co dat a nebolo by sa za co hanbit tak mozno aj hej... tak ja necakam nic, ide len o nieco co ma bavi, ale sam toto hobby realizovat nemozem... 50% vyslednej kvality zalezi od hercov, ktorych momentalne hladam, ak by sa nasiel niekto kto by vedel nieco zahrat tak mozem rozmyslat aj nad serioznejsim projektom, inak to moze byt kludne len nejaka zabavka
@insanityofficial hej tuším ze to organizuje filmová škola (alebo mozno sa mylim ale maju stym nieco)... Vies aká je kravyna natáčať FILM ked na to nemám ani jednu kameru . Skús nieco iné a nie nieco v com budú zaangazovany herci .
@majkkkk keby si si precital moj prvy prispevok, alebo hociktory dalsi, tak by si zistil ze ja nehladam priamo hercov, aj pochybujem ze by som nejakych takych ludi tu nasiel. ja potrebujem hocikoho kto by sa aspon nehanbil pred kamerou a neidem tocit film, nejake kratke video, klip, hocico, len aby to malo hlavu a pätu tak aby som s tym bol hlavne ja a ti co sa na tom podielaju spokojni
@insanityofficial pod pojmom herci si predstavujem ludi ktorych maš vo filme . A nie profesionalnych hercov, pre boha .Podla mna ked ludia hraju niečo asi budu herci neviem ako to volaš ty.
@majkkkk lenze to nema byt film, kolkokrat to mam opakovat... nato by som potreboval fakt ze hercov, ci profesionalnych, alebo takych co vedia daco zahrat... a kopec dalsich veci samozrejme
@insanityofficial boze ,písať si stebou je ako hrať šachy s holubom ... Ty tu píšeš ľuďom filmové zanre (vid Komentáre hore ). Tak mierne som postrehol ze si protirečiš každopadne je to tvoja vec
@majkkkk a co, kratke video nema zaner, neda sa specifikovat ?? uz len nazov diskusie som dal VIDEO projekt, nie film !! a nvm co sa tu natahujem na takych somarinach, ak nemas zaujem sa na tom podielat tak co tu stale riesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chlapče, zabudni
A co sa kamery tyka. Mobilom??? Si sa s konom zrazil? Kto povedal, ze si musis teraz kupovat drahu HD kameru? Nemas nejakeho kamarata, ktory ma doma nejaku obycajnu kameru? Hoci aj na 8mm pasku... furt lepsie ako to tocit mobilom. Ver mi, uz som co to potocil
btw fakt by bolo dobre si uz ni pripravit...alebo mat aspon viziu
Ved fajn rob si