Určite príznaky sú, že sa rozisli, žijú oddelene, už nedávajú zamilované fotky na IG, ale chcú zatajiť rozchod, niektorí ľudia dokázali takto žiť rok,pol rok..ako môj strýko. Ja to považujem za nezmiselnost
Nikdy som nikomu nevravel, že s niekým chodím, len ak sa ma na to niekto spýtal. Tiež som nikdy nikomu nevravel, že s niekým už nechodím, ak na to neprišla reč a zároveň som nikdy na sociálne siete nedával spoločné fotografie. Jednoducho nemám potrebu. Nie že by som to vyslovene tajil, ale tak cielene o tom nerozprávam
Chcú to najprv akosi rozchodiť po vlastnom, utriediť si myslienky, pozviechať sa po psychickej, emocionálnej stránke, lebo zvyčajne je to tak, že keď sa rozchod prevalí, je z toho veľké haloooo.
Každý sa vypytuje a stará do toho do čoho nemá v skutočnosti strkať nos a pod. Napr. taká rodina, kamaráti, či dokonca susedia.
Podla mna nejde o to, že to chcú tajiť, len jednoducho nechcú, aby sa im do života staral niekto, kto o tom nemá páru. To máš kopec otázok prečo, čo tam neklapalo, kto bol na vine a podobne kktiny, ktoríé po 250x počúvať jednoducho nechceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Každý sa vypytuje a stará do toho do čoho nemá v skutočnosti strkať nos a pod. Napr. taká rodina, kamaráti, či dokonca susedia.