(nie)len pre CHALANOV!!!Aké baby sa vám páčia?Chalani opäť máte možnosť sa vyjadriť
Stále aktuálna téma:chalani a baby.
Tentokrát by som diskusia chcela zamerať na to, aké baby sa viac páčia chalanom - teda či je naozaj pravda že idú len po babách ktoré maj=u super postavu, pekné vlasy a sú dokonale upravené a namaľované.
Myslíš že tí čo sa začínajú orientovať by nemali tvoriť diskusie, alebo že fórum nimi vytvorené je pre teba automaticky "out" ?LPýtam sa lebo stále si mi neprezadil čo si tým chcel povedať.
@lasey to nemalo nic spolocne s humorom...to som ta chcel do buducnosti usmernit lebo takato diskusia je tu dvakrat za den pomaly....ked zalozis dobru diskusiu tak budem rad ze sedis doma na riti a zakladas ju
@laesy nie som unaveny, rozmyslam na 120%......napisal som to tak preto, lebo ty si hovorila aby som zalozil ja nejaku diskusiu...a ja som zalozil ale nie presne diskusiu ale anketu....kebyze napisem len ze som zalozil diskusiu tak to neni uplne pravda............tym skoncenim som nemyslel ze je konec s touto diskusiou ale to, ako sa to cele vyvinulo...napisalo sem viac ludi okrem mna a aj tak si nedostala ani jednu normalnu odpoved...............to naco som tu je len moja vec, ja sa do toho naco si tu ty tiez nestaram......kebyze chcem pomahat ludom nejdem na birdz ale do nejakej organizacie
tomu kliciacemu semienku nejde o to, ci si novacik alebo kieho frasa ale o to, co zalozis....videl som uz ovela horsie diskusie od vselijakych hviezd birdzu.......tato vlastne nie je zla ale ludom sa nechce o polnoci diskutovat na nejaku vaznu temu, ktora tu bola uz milionkrat premielana
V tomto ti dám za pravdu, ale ak nevyskúšam , nezistím.
Tak som skúsila.
A to že ti zrejme ide aj o to že som nová som vyvodila z TVOJHO komentára .
Mimochodom to s pomáhaním som myslela ako VTIP.
Inak tak trošku si protirečíš, ale ak si ma chcel od "tohto všetkého" odradiť (viem že už sa chystáš napísať že ti o to nešlo - snažíš sa vyvrátiť všetko čo som napísala ).
"naco som tu je len moja vec, ja sa do toho naco si tu ty tiez nestaram"
1. super postavu? = vôbec nemusí byť super, stačí taký "zdravý normál"... samozrejme že sa skorej obzriem za tou "super postavou", ale keď má v hlave nasraté, nepomôže jej ani svätená voda...
2. pekné vlasy? = relatívne... akceptujem všetky farby , hlavne nech sú dlhé aspoň po krk
3. dokonale upravené a namaľované? = bullshit... síce keď sú namaľované tak na seba ľahšie upozornia, ale u mňa to vôbec nehrá rolu...
4. veľa báb čo chce schudnúť vôbec nemá dôvod schudnúť... podľa toho čo mám možnosť vidieť, štíhle chcú byť ako anorektičky a práve tie čo potrebujú zhodiť na to serú ale nevravím že je to všeobecná pravda, toť len môj postreh...
@0 este si to asi nepochopila .... doticnemu X chalanovi sa paci doticna baba Y musi mat u nej sympatie a proste ma ju rad aj pre to ako sa sprava ci mu je sympaticka a tak dalej .... nikdy sa nebude viacerym chalanom ze blondynka modre oci .... kravina tak neviem co furt chcete riesit ... u bab je to rovnako ....
neviem jednoznacne povedat ako ma vyzerat baba ktora sa mi ma poacit, ked tak spominam obzrel som sa neraz za uplne odlisnymi babami, ale este som sa nestretol s nikým kto by mal uplne rovnaky "vkus" ako ja, kazdemu sa paci nieco ine...
OT: ako to tak citam asi by sa chytila diskusia typu "Co si myslite o duplicitnych temach"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tichto tu uz bolo nekonecno tusim pozri radsej nejake zo vcera tusim
Ale myslím že sem môže zhŕknuť opäť niekoľko dobrých názorov
Takže si veľmi milý že si ma tak slušne a nepriamo niekam poslal , ale ja viem prečo som ju vytvorila.
A okrem iného chcel si niečo naznačiť vetou "si tu nová" ?
Budem na to pamätať
Ok klamať sa nemá teraz vážne.
Myslím že je chyba v tom že ma považuješ za tú ktorá sa snaží vytvoriť čo najlepšiu diskusiu a získať ocenenie.
A ak chceš dobrú diskusiu čo keby si vytvoril nejakú?
Mne ide skrátka lne o to zistiť tie názory, lebo je to pre mňa dosť dôležité, a to konkrétne na túto tému.
Prečo by som mala prezerať staré príspevky a hľadať v starých diskusiách ak môžem vytvoriť vlastnú???
Prečo by som mala prezerať staré príspevky a hľadať v starých diskusiách ak môžem vytvoriť vlastnú???
asi preto, lebo ked to clovek vidi uz po miliontykrat tak to skonci takto jak to aj skkoncilo
a ja som dneska diskusiu vytvoril (ci anketu ci co to bolo)
A malá poznámka :Myslím že "toto" zatiaľ neskončilo nijak.Očakávam aj to kvôli čomu som ju vytvorila
Ak pre teba áno tak ahoj , ďakujem za pokec
A ak sa ti to tak veľmi nepáči zaujímalo by ma , prečo si tu.
Asi chceš pomôcť ľuďom.Veľmi milá taká humanitná pomoc.
Tak som skúsila.
A to že ti zrejme ide aj o to že som nová som vyvodila z TVOJHO komentára .
Mimochodom to s pomáhaním som myslela ako VTIP.
Inak tak trošku si protirečíš, ale ak si ma chcel od "tohto všetkého" odradiť (viem že už sa chystáš napísať že ti o to nešlo - snažíš sa vyvrátiť všetko čo som napísala ).
"naco som tu je len moja vec, ja sa do toho naco si tu ty tiez nestaram"
Tak sa nestaraj.
Zbohom
"teda či je naozaj pravda že idú len po babách ktoré maj=u super postavu, pekné vlasy a sú dokonale upravené a namaľované.
Veľa báb chce schudnúť lne preto, lebo si myslí že potom si nájde ľahšie chalana."
@0 takže, poďme v bodoch :
1. super postavu? = vôbec nemusí byť super, stačí taký "zdravý normál"... samozrejme že sa skorej obzriem za tou "super postavou", ale keď má v hlave nasraté, nepomôže jej ani svätená voda...
2. pekné vlasy? = relatívne... akceptujem všetky farby , hlavne nech sú dlhé aspoň po krk
3. dokonale upravené a namaľované? = bullshit... síce keď sú namaľované tak na seba ľahšie upozornia, ale u mňa to vôbec nehrá rolu...
4. veľa báb čo chce schudnúť vôbec nemá dôvod schudnúť... podľa toho čo mám možnosť vidieť, štíhle chcú byť ako anorektičky a práve tie čo potrebujú zhodiť na to serú ale nevravím že je to všeobecná pravda, toť len môj postreh...
takže toľko z mojej strany
mne je vacsinou jedno ako ludia vyzeraju, ide mi skor o to, ci sa mam s dotycnym/dotycnou o som porozpravat....
OT: ako to tak citam asi by sa chytila diskusia typu "Co si myslite o duplicitnych temach"
A najdôležitejšie aby bola sympatická ale to je už u každého inak...