Nikdy nikomu nevyhovieš , ale je normálne aby sa chalan navážal doo baby a nadával jej do ku*** len za to ze mu nedala ? a povie to pred co najviac ludmi aby ju strápnil ...
Ano je to uplne normalne
Kecám, takého chalana treba dať zožrať levovi leva žralokovi žraloka krokodilovi a krokodila treba hodiť do sopky. Je to veľmi rýchle a účinné zbavovanie sa debilných ľudí.
do mna sa uz navazala, urazala a zosmiesnovala ma jedna baba za to, ze som jej nedal (ano, o lasku neslo), ale nemyslim si, ze je to spravne....bud rada, ze je to len ohdrnuty muz a nie zena, tie robia este horsie veci...
@suzannelong to su take stereotypy, ktore funguju .... vela chalanov nadava dievcatam do kuriev ked im nedaju ... podobne ako dievcata mnoho krat robia z komara somara ... tak funguje nasa spolocnost a inac uz nebude, zvykaj si ... a este jedna pripomienka, mozno keby zeny nepouzivali sex na manipulovanie, tak by bol svet lepsim miestom pre zivot, v konecnom dosledku pre vsetkych ...
však to , že to je stereotypné , človek má tendenciu chovať sa tak ako "väčšina" , lebo je to považované za správne , hmmm máš pravdu niektoré ženy manipulujú mužov zvádzaním a sexom , ale pochop niektoré ženy , viac dať nevedia . Ostatné sú dámy , ale tiež je to zapríčinené zmenou správania sa mužov .. Ale ženu by si ani kvetinou udrieť nemal .. a takáto pomsta ? čo tak si to vyriešiť face to face ?
@h8u nikomu nevyhovieš. nikdy nenastane situácia, ked ťa budú mať všetci radi a všetkým sa budeš páčiť. to je to isté, ako keby si si chcel kúpiť šaty, ktoré sa budú páčiť všetkým. sám dobre vieš, že to nie je možné,zopár ľudí na nich nájde chybu. a tak je to aj s ostatným
presne tak preto píšem to už asi tisíci krát bud svoja , sama sebou, a nenechaj sa ohýbať svetom len aby si sa niekomu zapáčila. časom si zvykneš že ti niekto bude závidieť charakter alebo ťa bude chcieť zlomiť ale už ti to bude jedno.
@suzannelong skus si po sebe precitat to v @19
vsetkym a nikomu je kusok rozdiel
az pride hoperpohroma mozno ti to aj podlozi matematickymi dokazmi, ja to neviem
@suzannelong ale proste tak fungujeme, nezmenis to, to neni o tom ze sa tak sprava kazdy, ale o tom ze to proste patri k ludom, muzi sa spravaju podla dajakych vzorcov a zeny to iste .... aj tak je vsetko v podstate o sexe ... uplne uplne uplne vsetko, ked nad tym porozmyslas, prides na to ze ano ..... cize vela vela vela komunikacie, vela vzajomneho pochopenia a vychadzania si v ustrety ... ale to dneska tazko, ked na prvom mieste je u mnohych a to je jedno ci dievcat alebo chlapcov JA a JA a este raz JA a moje ego ... a az potom je vsetko ostatne ... nuz, sami si vyberame cestu ... len potom tie "problemy" a hadky su naozaj k nicomu a je to len jeden velky pozierac energie .... takze kurva si uzivajme vsetci sexu a neriesme pitchoviny
no čo...svet je krutý, ja som s jedným chalanom nechcela chodiť, nikdy sme si ani pusu nedali a on po meste hovoril, že každému vyfajčím, teda vytrúbim, tak sa tomu na B hovorí,či?
veru, nikdy nikomu nevyhovieš! hlavne nie ľuďom na birdzi!
viď @25
preboha, slovenčina nefunguje ako matematické výroky, dvojitý zápor je úplne bežná vec.
@glamorous som dobry, len mi to niekedy neda ale mas pravdu, ze predtym som si zvykol zakusnut do jazyka, poslednu dobu vystrkujem rozky a nevidim zmysel v sireni negativnej energie, takze s tym seknem
@elemia@16@21 ale chapes, keby su muzi ako ja co su neni ovladany egom a napisem to rovno penisom tak by sme uz davno vymreli....
ale musis to tak zobrat ze vela zien je tiez takych
@greyness kombinácia názvu videa a toho obrázku mi evokuje niečo v zmysle "nikdy sa nezavďačíš, ani len keď si kúpiš Lincolna za melón eur a všetkým ostatným nadávaš že sú lúzri že oni si ho kúpiť nemôžu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Kecám, takého chalana treba dať zožrať levovi leva žralokovi žraloka krokodilovi a krokodila treba hodiť do sopky. Je to veľmi rýchle a účinné zbavovanie sa debilných ľudí.
Ak aj chcela počkať tak jej odkazujem, že nech nečaká!!!
A nájde si niekoho kto počká na ňu.
vsetkym a nikomu je kusok rozdiel
az pride hoperpohroma mozno ti to aj podlozi matematickymi dokazmi, ja to neviem
nikto je vlastne prazdna mnozina a vsetci su vsetky realne cisla a ak mame x=R/2, tak to neznamena, ze x={}
(a dufam, ze je ti jasne, ze to bolo zo srandy)
som ťa ani netagoval, lebo som predpokladal, že ťa nebude zaujímať, čo by som pod to napísal
a tebe radím aby si naňho zabudla, tieto typy sú najhoršou voľbou do budúcnosti
viď @25
preboha, slovenčina nefunguje ako matematické výroky, dvojitý zápor je úplne bežná vec.
ale musis to tak zobrat ze vela zien je tiez takych