Čo si o tom myslíte ? Baba a Chalan chodia istý čas spolu, je z toho veľká láska a tak , no zrazu na jednej strane vzťahu teda u jedného sa niečo zmení láska pominie . Rozídu sa a dievča sa chce hneď zabiť. No je toto normálne ? Veď predsa ani jeden chala
v živote by som si nezobrala život kvôli chlapovi.. nech by mi akokoľvek ublížil.. lebo si uvedomujem že mojej rodine by som tým ja ublížila 100x viac.... ja si môžem nájsť iného ale mňa už druhú nenájdu..
Nepodcenujem nikoho mindraky , mam kamosa ktoremu som zabranil v samovrazde, (telom rukami) odvtedy to neberiem na lahku vahu. Ale ked si to porovnam so svojim problemom vzdy sa mi na tvary objavi usmev, ze mna nikdy nenapadlo voddelat sa.
podľa mňa, človek, ktorý sa vyhráža smrťou, si nikdy neublíži. človek, ktorý ma na to gule, si niečo urobí bez toho, aby to niekomu oznamoval... a takéto vyhrážanie sa je fakt to najúbohejšie čo len môže byť.. človek tým klesne už na tú najspodnejšiu hranicu bytia..
co ja viem... keby sa zabila, to by nic nevyriesilo. len by sposobila kopu bolesti mnohym ludom v jej okoli. ak by ho ozaj milovala, snazila by sa to prekusnut lebo by jej islo hlavne o jeho stastie, ktore pravdepodobne pri nej nenasiel a nie sa vyhrazala (alebo dokonca to spravila) samovrazdou.
zabiť sa...ked to myslí vážne, je hlupaňa, keby sa každý zabíjal pre nešťastnú lásku, tak sme už dávno vymreli. Ked sa jej samovražda náhodou nepodarí a časom podrastie a zmúdrie, zistí, že môže zažiť aj väčšiu a krajšiu lásku
ked to nemylí vážne - to akože sa chce zabiť ...vydiera, špinavo vydiera a manipuluje, úbohééé
poznala som človeka, čo takto manipuloval niekym - hnusné!!!!!!!
tiez tomu nechapem a nechapem uz len tomu, ked je baba na chalana prilis naviazana - preboha ved ma svoj vlastny zivot a nemoze vsetko podriadovat iba jemu
.... proste... asi si myslela že žije len prenho že bez neho to nemá zmysel... napríklad ako keby ti zomrel niekto velmi velmi blízki.... určite by si tiež najradšej chcela spáchat samovrazdu...
@darkkizz suhlasim ... jasne zeby som sa nezabila ale... myslim ze ked ste s človekom nejaky ten čas a poznáte ho a všetko ste spolu uz si na to zvyknete a je vam dobre a ked to odíde cítite sa na NIČ !
nechápem ludí čo si podrežú žili alebo inak zneuctia svoj život kôli inej osobe ktorá ich odkopne... ja viem bolí to a tak....ale ked na mna ten človek vyserie teda mi nestojí za to aby som sa koli nemu zabíjala....treba si určiť svoj ciel ktorý chce človek dosiahnuť... poznám pár ludí čo sa koli tomu rezalo a tak...ale chlapi teda aj ženy boli a aj budú... a keby niečo tak radšej zachnať zlémyšlienky spánkom,...
ja to pochopit viem, aj ked s tym nesuhlasim. nikdy nikto nedokaze odhadnut, co sa v mysli ineho nachadza. nikto nevie povedat, ako druhy trpi a ked to neciti na vlastnej kozi, lahko sa znasaju verdikty o ubohosti, zbabelosti a nenormalnosti. clovek, ktory niekoho strati sa moze dostat do tak hlbokej depresie, ze tato cesta sa mu moze zdat byt najlahsim, najmenej bolestnym a konecnym riesenim. kazdy je citovo naladeny inac, na kazdeho okolnosti inac vplyvaju. sice si osobne myslim, ze clovek, ktory sa o nieco take pokusi, alebo to urobi, nemoze byt psychicky v poriadku. tym ale nechcem povedat, ze je to pomatenec, alebo blazon, len skratka jeho dusevne ja sa nachadza v takom znicenom stave, ze je schopne prekonat pud sebazachovy a vsetky ine citove vazby. je to velmi smutna zalezitost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V takom stave ti seriem rodinu, kamarátov atď. to sú bláboly ..... bolí to !!!!! Nespraví to, ak na to nemá guráž.
ked to nemylí vážne - to akože sa chce zabiť ...vydiera, špinavo vydiera a manipuluje, úbohééé
poznala som človeka, čo takto manipuloval niekym - hnusné!!!!!!!
Pre tých ľudí: Je to niečo v zmysle, že mu dala svoje srdce, že bilo len pre neho, lenže on ho nepotreboval. Tak vlastne bije pre nič.
No už nič.
alebo by som to takto okato nedavala najavo.
ale kazdy je iny...