@veroniques ja viem čo si chcela povedať len nechápem prečo sa nikto nevie zmieriť s tým že doba sa mení . niekto si kúpi foťák ako modny doplnok a niekoho to fotenie baví takže netreba škatuľkovať .
ale v dnešnej dobe to je tak, ked má decko bohatých rodičov tak si vyžiada zrkadlovku, ktorá mu je na dve veci, a chce ju len preto, aby frajeril pred kamošmi
@dragonfly1 treba podotknúť že decko, ktoré nezarába si ten foťák nekúpi ako modny doplnok samo, ale kúpia mu ho rodičia. To sa mi zdá ako nie príliš dobrý výchova. .. ale to je len môj názor, nemám záujem sa hádať.
@veroniques tak napríklad ja som si ten foták kúpila s peňazí ktoré som šetrila 3 roky . dala som doň brigádu a aj tie čo som dostala na narodeniny (hej v podstate sú to peniaze rodičov ale tie dostáva aj ten kto si za ne foták nekúpi) takže týmto som chcela povedať že každé decko čo má tu zrkadlovku nemusí ju mať tak celkom od bohatých rodičov . ja som o nej snívala niekoľko rokov pred tým aj keď som bola fakt úplne krpatá . a za to že som si ju kúpila v 14tich tak nemusím byť rozmajzlané decko . no a druhá vec je , že aj keby behajú teraz 10 ročné deti s 2000 e zrkadlovkami na krku tak je to proste už tak . doba sa zmenila a zmenili sa aj deti . múdre reči tomu nepomôžu .
suhlasim s tym, ze je to dost blbe ked decku kupia rodicia zrkadlovku, pofoti 100 fotiek a zapadne prachom... ja si fotak odmakavam a aj budem a to mam na mysli ze az pluzgiere mam po nohach co sa idem zodrat... ako umelec vo vsetkych smeroch sa chcem foteniu venovat viac... som za Nikon aj ked viem, ze kazdy fotak ma svoje vyhofy a nevyhody, ale Nikon mi je nejako viac sympaticky a zalezi dost na fotografovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
moj nazor je ze laikom to moze byt tak 10.
no ak to naráža na mňa , ja sa foteniu venujem
aktívne
a aj sa tomu budem venovať
ale v dnešnej dobe to je tak, ked má decko bohatých rodičov tak si vyžiada zrkadlovku, ktorá mu je na dve veci, a chce ju len preto, aby frajeril pred kamošmi
zbytočná investicia
ale to nieje moj prípad
alee ja to vravím celkovo
nie nejak typu "podme sa hádať"
na nič nenarážam
ale to je môj názor
ja mám Nikon, ale nezastávam ani jedno, je to hlúposť...
Nech si kupi fotak kto chce, ked na to ma.
Ja osobne mam Canon a som velmi spokojny.
» www.ephoto.sk/ephoto/redakcny...
CANON!