Daj si do Googlu D3400 vs D5300 a hned ti vijde pekné porovnanie všetkých atribútov. Ale čo som pozerala tak cena by mala byť približne rovnaká takže ja by som išla na sto pro do nového modelu a nie do tela z 2014 a snáď jediný rozdiel je že ten 3400 má vacsi rozsah ISO
Treba si pozriet na youtube video test oboch zrkadloviek a aj recenzie. Mne osobne sa viac paci obraz zrkadlovny Nikon d5300 ale co je pre teba lepsie si musit pozriet na tom youtube tie video testy a recenzie. Ale ak ju chces kupit lacnejsie tak pouzi » www.kuponyzdarma.sk/... a nejaky kupon napriklad do hej.sk tam najdes a usetris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
nemáš zač
Pozeral som, len ma zaujimal nazor. Kupovat rozhodne cez amazon. O mnoho je to lacnejsie, nez cez slovenske shopy.
Určite D5300. Už len kvôli tomu, že využíva 39 ostriacich bodov, oproti 11-tim na D3400 a cena je takmer identická.