hlavne nepocuvaj kecy zenskych ze baby pridu, nepridu (pokial z teba nebude nejaky solidny fesak)... musis byt aktivny ty, ale nie tak zeby si mal zacat chlastat a uz vobec nie v hentom veku... je to aj dost o stasti
A si si istý, že je to len kvôli tomu, že ty nepiješ a nefajčíš? Lebo si nemyslím žeby každú zaujímalo len toto, aj v 15-tich rokoch sú niektoré už také rozumné, že pitie a nejaké lacné machrovanie na nich dojem neurobí, poznal som také a preto sa mi zdá divné, že žiadnu takú v okolí nemáš. Ak s tebou žiadna nechce ísť von, asi to bude aj kvôli niečomu inému.
@trevor1994 No nie je to tak u všetkých, moj chlap je obrovský introvert a outsider, ktorý takmer nechodieva medzi ľudí a pozri sa sem, našli sme sa a to sa ani nejako extra nesnažil A fešák tiež nejaký nie je (teda pre mňa hej, ale má pupek Ale hej vlastne máš pravdu, je to o šťastí, ale to aj čo sa týka žien Neviem si predstaviť kto by už len mňa mohol baliť
@trevor1994 toto je zas take... Kto oslovi zenu? Extrovert, tazky introvert to ma s oslovovanim zien tazke
Ja som introvert a nie, nie je pravda ze protiklady sa pritahuju ja s extrovertom z dlhodobeho hladiska fungovat neviem.
Takze som sa par krat musela premoct aby som ja oslovila introverta, lebo mi bolo jasne ze sme na tom rovnako a on asi caka tiez na zazrak...
Cize mas pravdu,"niekto"sa naozaj najde lenze niektori ludia vyhladavaju rovnakych nie"niekoho" a potom to maju obe strany blbe.
Nato ze som asocialne hovno som obcas celkom odvazna ti poviem...
@nespiacakraska a aku rolu hra u teba vyzor? Ja som teda nezazil aby ma holka len tak oslovila (ked neratam to ze bola len priatelska). Kazdopadne pre introvertov je to rozhodne tazke aj ked su vselijake druhy no.
@tralalibang tak to ste mali fakt stastie, teda hlavne on. Ked je suhra okolnosti a vsetko mozne... skoda ze ja nemam take stastie, aj clovek nato normalne veril za posledne mesiace ale ukazalo sa to zase ze len falosne.. zrovna teraz aktualne. Ze vsetkeho najviac neznasam falos, ked sa nekdo hnusne zachova...
@trevor1994 Aaale aj ty možeš mať šťastie, len treba nájsť správnu holku Je nás dosť čo nepozerajú na výzor a na peniaze Len treba povedať, že možno tiež nie sme najkrajšie
ja by som ti odporučila začať cvičiť, zdvihneš si sebavedomie a neviem akým spôsobom sa s nimi zoznamuješ..možno trošku naučiť sa zaujímavejšie písať a získať charizmu
@trevor1994 vzhlad. Nebudeme si klamat ze budeme chodit s ludmi co sa nam nepacia, ale ja vyhodnocujem za pritazlive uplny opak toho co sa podla vseobecnej mienky za pritazlive povazuje.
A zas nedrzim sa striktne svojho typu, ked si rozumiem s rysavcom, blondiakom, brunetom je mi to v podstate aj jedno...
Ono... Nejde podla mna uplne o vzhlad(ano, urcitym typom zien urcite ano, nebudeme si tu klamat a ano clovek ci uz zena alebo muz s nejakou vaznou vadou to maju urcite tazsie vo vseobecnosti), ale vzhlad je len to cim ty/ja urobime/neurobime prvy dojem. Potom uz ide sakra ze o spravanie-s cim to maju introverti zas tazsie pretoze sa nam dari jeden trapas za druhym kvoli nasej introvertnosti.
Ide na rande extrovert-zanecha dojem lebo vie vystupovat
Ide introvert a urobi zo seba z nervozity cudaka a este si stale premieta v hlave aky bol cudny a aky zly dojem urobil.
Akože šak existuje internet, to je také zariadenie pre zoznamovanie sa introvertov ale nepíš babám pičoviny typu "ako sa máš" čo píše každý, tým ju nezaujmeš a proste ti pravdepodobne ani neodpíše, skús prísť s niečím takým, aby ste sa hneď mohli začať nenútene rozprávať. Najlepšie je podľa mňa sa správať akoby ste sa už poznali dlho, aj keď sa nepoznáte.
@nun12 samozrejme, že by si mal začať piť a fajčiť. Inak nezapadneš a budeš outsider. Takto to väčšinou pri skupinkách býva. Ak chceš patriť k nim, tak ti nič iné neostáva a baby neprídu ak si takýto a nebudeš mať kamarátov a nebudeš niekam patriť. Kto nezažil nepochopí. Ak si introvert, tak to budeš mať sakra ťažké. Ono žiadna spoločnosť = žiadne ženské. je to priama úmera.
yačni... a to bude jediny dôvod prečo s tebou niekto bude kamarat... a okrem ťahania ožratých kamošov domov cez vikend, a nazyvať to ako "super " bolo pred ostatnými, ti to v ničom nepomôže.
To že nefajčíš a nepiješ v 15 je absolútne v poriadku a nemal by si to robiť, tak isto ako užívanie žiadnych omamných a psychotropných látok pokiaľ sa tvoj mozog stále vyvíja.
V tomto pubertálnom veku je pre mladých bežné až príliš dbať na sociálne postavenie a v partiách býva oceňované správanie sa pripomínajúce rebelantsvo a "mamvpičizmus".
Alkohol zdvihuje ľuďom sebavedomie, robia odveci veci a ľahšie sa socializujú.
Generalizácia samozrejme, ale mladým ženám imponujú muži pri ktorých cítia že zažijú vzrušenie, "adventure", ktorí si zabavia (evolučná výhoda - ale to je na dlho)
Je jasné že v partiách kde sa pije zažijú väčšiu srandu a zaujímavejšie zážitky - preto niet čudu že takúto spoločnosť vyžadujú.
Budem pokrytec, a poviem ti... Nepi, ži zdravo, študuj, kašli na rovesníčky -naozaj ti spoločnosť takýchto ľudí vo vývine tvojej osobnosti nepomôže...
Nebudeš mať možno dievčatá teraz, ale keď budeš žiť svedomitý život a pracovať na sebe, v neskoršom veku (cca za 10 rokov) budeš môcť mať žien habadej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nepocuvaj ju ale ani nepi
No esteze som si v 15 hovela vo svojej introvernosti a mala v tyci...
A si si istý, že je to len kvôli tomu, že ty nepiješ a nefajčíš? Lebo si nemyslím žeby každú zaujímalo len toto, aj v 15-tich rokoch sú niektoré už také rozumné, že pitie a nejaké lacné machrovanie na nich dojem neurobí, poznal som také a preto sa mi zdá divné, že žiadnu takú v okolí nemáš. Ak s tebou žiadna nechce ísť von, asi to bude aj kvôli niečomu inému.
Ja som introvert a nie, nie je pravda ze protiklady sa pritahuju ja s extrovertom z dlhodobeho hladiska fungovat neviem.
Takze som sa par krat musela premoct aby som ja oslovila introverta, lebo mi bolo jasne ze sme na tom rovnako a on asi caka tiez na zazrak...
Cize mas pravdu,"niekto"sa naozaj najde lenze niektori ludia vyhladavaju rovnakych nie"niekoho" a potom to maju obe strany blbe.
Nato ze som asocialne hovno som obcas celkom odvazna ti poviem...
A zas nedrzim sa striktne svojho typu, ked si rozumiem s rysavcom, blondiakom, brunetom je mi to v podstate aj jedno...
Ono... Nejde podla mna uplne o vzhlad(ano, urcitym typom zien urcite ano, nebudeme si tu klamat a ano clovek ci uz zena alebo muz s nejakou vaznou vadou to maju urcite tazsie vo vseobecnosti), ale vzhlad je len to cim ty/ja urobime/neurobime prvy dojem. Potom uz ide sakra ze o spravanie-s cim to maju introverti zas tazsie pretoze sa nam dari jeden trapas za druhym kvoli nasej introvertnosti.
Ide na rande extrovert-zanecha dojem lebo vie vystupovat
Ide introvert a urobi zo seba z nervozity cudaka a este si stale premieta v hlave aky bol cudny a aky zly dojem urobil.
V tomto pubertálnom veku je pre mladých bežné až príliš dbať na sociálne postavenie a v partiách býva oceňované správanie sa pripomínajúce rebelantsvo a "mamvpičizmus".
Alkohol zdvihuje ľuďom sebavedomie, robia odveci veci a ľahšie sa socializujú.
Generalizácia samozrejme, ale mladým ženám imponujú muži pri ktorých cítia že zažijú vzrušenie, "adventure", ktorí si zabavia (evolučná výhoda - ale to je na dlho)
Je jasné že v partiách kde sa pije zažijú väčšiu srandu a zaujímavejšie zážitky - preto niet čudu že takúto spoločnosť vyžadujú.
Budem pokrytec, a poviem ti... Nepi, ži zdravo, študuj, kašli na rovesníčky -naozaj ti spoločnosť takýchto ľudí vo vývine tvojej osobnosti nepomôže...
Nebudeš mať možno dievčatá teraz, ale keď budeš žiť svedomitý život a pracovať na sebe, v neskoršom veku (cca za 10 rokov) budeš môcť mať žien habadej.