nakolko som sa len prednedavnom vratil z Brazilie [odrezany od sveta]a nemal som potuchy o tom co sa dialo doma, na Slovensku, mozno neaktualne, ale predsa, vam predlozim nasledujuce video, ktore vypoveda o krajine, v akej zijeme, o ludoch, ktorym, mozno
nedáa sa s tým nič robiť ... bohužiaľ bohu vďaka nie som rasista no väčšina z tých fízlov s podobnými romami vyrastala a zrejme ich aj dobre poznali možno to bola pomsta možno nie no dá sa na to pozerať dvojmo . na jednej strane si to aj zaslúžili a mal to byť odstrašujúci príklad a podľa mňa by sa tie deti dobili medzi sebou akonáhle by ich pustili a šli sa sťažovať rodičom . an druhej stane ak chceme aby to prestalo musia ľudia políciu REŠPEKTOVAŤ a nie sa jéj báť alebo ju anticipovať a toto tomu rozhodne nijako nepomohlo... ale čo sa dá zmeniť ??? dá sa zmeniť degeš ktorí bude len kradnúť lebo on to chce a nemá na to a aj keby na to mal pravdepodobne to tiež ukradne aby mal peňazí viac ??? alebo dá sa zmeniť slovenská polícia ??? príjmajú tam ľudí z podobný sídlísk ako sú petržalka alebo ťahanovce aby mali drných chlapíkov akurát 95 až 99 % týchto "drsňákov" nemá morálne zásady a myslí si že keď má moc zatýkať má aj moc trestať a že je niečo viac. toto proste nezmeníme bohužiaľ ľudia sú už raz takí jediné čo môžeme urobiť je ovpylvniť čo najviac detí v našom okolí aby nerobili takéto chyby podľa učenia historia magistra vitae
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ja som razne za, az na to, ze to nemali tocit....
Opletacky zo sudom, policiu tahat a vselijake zaloby pisat je dost odveci....
Radsej dat 10-15 po papuli a druhy krat sa tam neukaze....
nedá sa obhajovať ani jednu ani druhú stranu, chlapci sú totiž malí hajzlíci čo kradnú, ale policajti si toto taktiež nemali dovoliť.
a...čo také chceš so súčasným stavom v SR urobiť?
A dobre že dali tí fízli malým smradom po papuli, len jediná chyba, natáčať to nemali, čo už, nikto nie je dokonalý