Planoval som najprv kúpiť Xbox One, ale on sa kompletne ........ takže som sa rozhodol pre PS4.... Ale teraz jak cumim na Wii U, ani to by nemuselo byť zlé.. Tak sa vas pýtam co si myslíte o Wii U? Je to nuda či zábava? Mám kúpiť PS4 alebo Wii U? Povecte
Ide o to o aký žáner hier sa najviac zaujímaš a či o multiplayer alebo single ... Wii U je výhodou že ho môžeš použiť aj ako handheld ... samozrejme že do Wii U sa dá vložiť aj pamäťovka na Save či iné potreby ... každopádne PS4 by som nekupoval je to stále to isté ako PS3,2,1 všetko čo sa mení je len grafika a nevychádzajú pomaly žiadne nové hry len sa aktualizujú ... X-Box má popiči multiplayer a má viac technických využití ... takže slušne povedané ak sa zaujímaš o strielačky a šport (fifa NHL Pes ) tak x-box ... ak o RPG či tenis , box , golf a bojovky rôzne tak Wii ..
@heatrow pises ze "každopádne PS4 by som nekupoval je to stále to isté ako PS3,2,1 všetko čo sa mení je len grafika a nevychádzajú pomaly žiadne nové hry len sa aktualizujú"
lenze co ma spravit napriklad clovek co konzolu este nema a chce ju?
@1 hry ani vychadzat este nemoze, kedze by ich nikto bez konzoly nehral. Ale co bolo e3 napriklad, boli tam dema x novych hier na ps4. Ale nemozes cakat, ze vydaju hry a 4 mesiace budu stat v obchode, kym si ich niekto kupi
@etelnair no rozdiel medzi PS2 a 3 bol napr. v tom že ps3 dorobil niečo ako kinect na X-box .... ps4 čo som čítal recenzie nič nové mať nebude ( samozrejme že to myslím tak že nejaké pokročilé zmeny sa neudejú )
@sexywoman pokiaľ sa nemýlim áno existuje a ide tam obyčajná SD karta ako do Wii
@trdelniiq myslel som to úplne inak a to tak že napr. rozdiel v hrách na ps2 a ps3 je minimálny buď vyšlo len dajaké pokračovanie hry alebo vyšiel len nový disk podporovaný novšou konzolou ... dosť málo nových hier
@etelnair aha sorry zle som pochopil tvoju otázku .. ak niekto chce novú konzolu samozrejme tak by som riešil podľa žánru ako som písal . každá konzola má dačo do seba a má dačo výnimočné na každý žáner hry ...
@sexywoman ako som už povedal rozhodni sa podľa toho aký žáner hier budeš hrať najviac alebo inak povedané ktorý ťa baví najviac ... ak nemáš nejaký "svoj" žáner tak zrejme PS ... x-box je síce úplne super na strielačky ale ovládanie je o zvyku ( veľa gombíkov ) .... pokiaľ RPG a také tak Wii , Wii U .... no samozrejme aj na nich sa to dá hrať ak ti mám povedať zo svojej skúsenosti tak ja by som z týchto bral Wii U ... prajem príjemné rozmýšľanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lenze co ma spravit napriklad clovek co konzolu este nema a chce ju?
@sexywoman pokiaľ sa nemýlim áno existuje a ide tam obyčajná SD karta ako do Wii
@trdelniiq myslel som to úplne inak a to tak že napr. rozdiel v hrách na ps2 a ps3 je minimálny buď vyšlo len dajaké pokračovanie hry alebo vyšiel len nový disk podporovaný novšou konzolou ... dosť málo nových hier