Moj problem je, že mi ho nedali...zaujimalo by ma podla coho robili to bodovanie..neviete nahodou?? Lebo ked som tam isla na prijimacky cesta mi trvala dve a pol hodiny a nechapem ako by som sa tam mala akoze denne dopravovat. Som z Ba..ale z dubravky, te
chapem ze vas to niektorych otravuje...ale pre mna je toto vec, ktora ma stve a je to pre mna dost velky problem... ale nikto vas to nenuti citat..kludne si radsej citajte fora o bradavkach alebo prstoch an nohach
davaju to zvacsa od km nie od dlzky cesty, a berie sa vzdialenost Bratislavy od Nitry nie od mestskej casti, a samozrejme uprednostnovani su studenti zahranicni, clenovia akademickeho senatu, studentskej policie a podobne dake body su aj za priemer na strednej skole
@zvisnespadla podla mna sa v Nitre oplatia viac privaty, poznam babu, ktora byva v rodinnom dome u nejakej babky za 70 eur na mesiac, ja platim 70 za intrak v BA
ja studujem na UKFe uz 2 roky a posepkam ti nieco : na tej skole je poriadny chaos vo vsetkom ( hlavne ked ide o rozvrh )takze ja uz ani necudujem...ale skus si pisat ziadost na studijne tej fakulte kam budes patrit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov