po prvé Nitránčani, žiadni Nitrania, to si treba zapamätať...
a po druhé, myslím, že ešte stále sa dá na pešej zóne odfotiť, ak to už nezrušili a potom ešte niekde, kde ti to neviem vysvetliť, lebo by som ťa poposielala šelide, len nie tam, kde treba
@vachtlik ale však sa nasieraj, to pomenovanie s dvomi príponami (Nitrančan) kodifikované nebude a vy sa budete len srať. saláma, rovnako jako Nitrania, pochádza z Nitry, preto sa volá Nitran. je normálne, že jedlo/pitie sa pomenúva podľa oblasti, odkiaľ je, zmierte sa s tým, že u vás je to saláma.
kks, toto celé mi príde rovnako malicherné, smiešne a zbytočné ako nasieranie sa nad tým, keď niekto povie Blava namiesto Bratislava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
NITRANČANIA!!
a neviem
a inak kamaratka si tam dala obyc fotku vystrihnutu z nejakej vacsej a v pohode jej to zobrala
@billy2112 » www.literarne.tricio.sk/listings/30-jaz... ..
a po druhé, myslím, že ešte stále sa dá na pešej zóne odfotiť, ak to už nezrušili a potom ešte niekde, kde ti to neviem vysvetliť, lebo by som ťa poposielala šelide, len nie tam, kde treba
ako mas bratislavcan a nie bratislavan
» jazykovaporadna.sme.sk/q/2795/...
608&d=kssj4&d=psp&d=sssj&d=sssj2&d=scs&d=sss&d=peciar&d=ma&d=hssjV&d=bernolak&d=obce&d=priezviska&d=un&d=locutio&d=pskcs&d=psken&d=noundb&ie=utf-8&oe=utf-8#" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku slovniky.korpus.sk">» slovniky.korpus.sk/?w=nitran&s=exa...
a Nitrančan samo o sebe reže uši
kks, toto celé mi príde rovnako malicherné, smiešne a zbytočné ako nasieranie sa nad tým, keď niekto povie Blava namiesto Bratislava.
Inak keď ideš do Teska na pešiu, tak na rohu fotia, tušim je tam Fujifilm