Možno časom stretneš ženu ktora ťa osloví sama, takže sa nebudeš musieť báť obmietnutia. Alebo ešte lepšie. Začni si budovať sebavedomie. Áno ľahko sa to radí a ťažšie robí ale určite to zvládneš keď budeš chcieť.
To mas len taky vek potom sa to zmeni..nadobudnes skusensti a tak ...btw neboj sa odmietnutia ..nie je na tom nic zle ..aspon si vyformujes osobnost a budes si cenit slovo ANO
Tu je rada od starej gardy, snaz sa udrziavat si okruh ludi a aj vela zien s ktorymi sa budes bavit, normalne bez ziadnych ocakavani... ja som tiez bol takyto, cca v 17tich to opadlo, lebo na strednej sme boli skvely kolektiv do ktoreho som sa zapojil potom. A pokial nevyzeras tak nadpriemerne, rozhodne necakaj na zazrak typu "ze zenska ta oslovi", zeny to skor davaju najavo signalmi.. Teraz ked si na strednej mas asi najviac prilezitosti kedze si hanblivy a nesmely, nehovorim ze uz som neni ale rozhodne nie tak ako kedysi.
Čo sa týka sebavedomia všeobecne, to by bolo na dlhšie. Ale čo sa týka nejakého oslovenia opačného pohlavia alebo čo, tak ja sa držím toho zbytočne to nesíliť.. A možno so mnou bude niekto nesúhlasiť, ale tak ja nejako nemám potrebu osloviť každú babu ktorá sa mi ako tak páči. (Alebo aspoň nie racionálnu potrebu, ak mi rozumiete. ) Ale zasa ak niekde natrafím na holku ktorá ma niečím naozaj zaujme alebo o nej už niečo od niekoho viem a viem teda že máme možno nejaký spoločný záujem alebo niečo spoločné, tak idem hneď po tom, nehrám to zbytočne na omáčky, lebo small talk je zlo..
@Marjy77
Tych ja existuje viacej. Jedno nemusi suhlasit s tym druhym ja. Vysledkom je nespocet moznosti, ako jedno 'ja' moze ziskat prevahu nad druhym 'ja'. Tie moznosti su pokusy. Tie pokusy prichadzaju preto, lebo v nas existuje nesuhlas/nesulad/protirecenie. A tak podobne a tak dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
S tym clovek nepohne, ale to 'we', to je pomerne zlozita vec.
Tych ja existuje viacej. Jedno nemusi suhlasit s tym druhym ja. Vysledkom je nespocet moznosti, ako jedno 'ja' moze ziskat prevahu nad druhym 'ja'. Tie moznosti su pokusy. Tie pokusy prichadzaju preto, lebo v nas existuje nesuhlas/nesulad/protirecenie. A tak podobne a tak dalej.
Mne zas vycitaju ze man vysoke sebavedomie a sa im mozem vyprdnut