Čo by ste robili keby ste išli okolo kontajnéra pri vašom paneláku a zrazu by vám malý cigánik trafil z kupy nejakou bagančou do hlavy? no lebo mne sa toto dnes stalo a ten malý tak dostal na ksicht že mal dosť a mne ešte teraz smrdí pol tváre
lôl..to čo bolo?
mna raz zastavila jedna ciganka ze ci mám 5sk(po prepocte na euro s konvrz.kurzom 30,1260 je to presne pomocou eurokalkulačky 0,17 centov)..tak som ju poslala do pice..ze ja nemam ziadne prachy ze som chudobna
@2 no mne je ich ľúto ale tento ked mi to šmarí do ksichtu a ešte ide dačo šomrať po cigánsky no som myslela že z kože vyletím..a čumel na mňa s tej kupy jak na zjavenie božie
@sweeety ja niesom rasista,len jednoducho neznesiem taketo skupinky rómov ktorí si zbytocne vytvaraju problemy..a nenavidim ani ludi,ktori hovoria ze my,ktori ormov nenavidime ze robime zbytocne predsudky a ze vsetkych zaskatulkuvavame..kks,ebem vsetkych romov skurvenych!
u nás by sa nemohlo nič robiť, raz ma jeden 14ročný cigán otravoval, neskôr došlo k fyzickému kontaktu.... dal som mu teda takú "otcovskú" facku, odišiel ... Další den ma čakalo pred školou takmer celá osada
to je halúúz prepáč ale dobre som sa na tom zasmiala som si to predstavila omg no prostee..asi by som zobrala tú bagandžu a nedopadol by dobre ja som volejbalistka a mám dosť dobrý švih ruky a som dosť presná...čiže by som dopadkla tak žeby ma chcela zabiť polka osady
no tak ludia mne sa stalo asi pred mesiacom ze sme sli v BB zo školy na intraq a tam daki mali sopliaci cigoši boli a nam dačo začali kecať po rómsky...tak ako my sme si to nevšímali...no a po nas jeden hodli snehovu gulu !!! aa moya kamka ze : základom je trafit sa a ptm taky jeden bežal za nami a postavil sa pred nás a že to ktorá povedala? a tretia kamka že ya isto ne..a ja nic ze mam paass no a tak všetci do nas zacali hadzat gule a my sme sa tam uz rozkrikovali ze nech presanu bo to nedopadne dobre...a mne jeden ten kktko sprosti hodil rovno do ksichtu gulu a ay akoše k hlave a krku a mne to začalo všetko tiecť po chrbtee...jooj som mala nervy .... sku***ni cigošci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpááľte! ay ti co niektorí čo su u nás ...kazia meno dediny
ked som bola mala a chodila som sa hravat na pieskovisko taky maly hnusny cigan mi hadzal piesok do oci..a pil mi z mojej malinovky..strasne! drzi su ! nemam ich rada- teda tych co vyvadzaju...
asi by som sa strasne nasrala a dostal by tou bagandzou rovno do huby a nieco by ju este nasledovalo, najlepsie nieco tazke a kovove a potom by som sa asi zacala strasne smiat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mna raz zastavila jedna ciganka ze ci mám 5sk(po prepocte na euro s konvrz.kurzom 30,1260 je to presne pomocou eurokalkulačky 0,17 centov)..tak som ju poslala do pice..ze ja nemam ziadne prachy ze som chudobna
@saker fuuha tak to by som nechcela..mal si zavolat mafiánov