...MoH beta sa nám dnes končí, zaujala Vás ? či skôr odradila ?
Môj osobný názor je taký, že sa to strašne, ale strašne podobá na nejakú "zmiešaninu" CoD MW 2 a Bf BC 2, vlastne, na Bf BC 2 sa to podobať musí, keďže to bolo robené na tom isto
Mohlo to byť horšie, ale podľa môjho názoru je to lepšie ako NoH 4, lebo tamten bol úplne presne ako d8fi... a grafiku mal úplne ako CSG 2, čiže to bolo na hovno :/
@krvaaa Podľa mňa to malo grafiku ako 85x4 a tam je najrealistickejšia grafika, 99bit grafika je zatiaľ najlepšia...lepšie ako NoH 4 ? robíš si srandu ?! a nie d8fi ale dg47 lebo d8fi je techno-metalová skupina z Afganistanu ktorej šéfuje náš drahý Ferko
to teda, že to bolo lepšie ako NoH 4! NoH 4 bol trapas, absolútne nevydarené, čo sa týka grafiky, zvukov aj všetkého. A jasné, že d8fi, však viem, čo vravím, to neni žiadna skupina!
@krvaaa ja, ja neviem čo ti mám na to povedať ! :´(
btw, jasné že noh4 bol podla teba trapas, veď už milión krát som ti hovoril že sa to nehrá na hriankovači, toastovači či mikrovlnke ale na x-box 720 ! (ach)
Ja to hrám na mojom počítači ktorý mám z Nasa, dvanásť jadrový procesor od Intelu (asi 60 000 MHZ) GeForce 268000GTX a 20Tb Ram...najlepšie sa to hrá z môjho súkromného vrtulníku, keď 3d projektorom (tiež z nasa, resp. z jedného ufa) 26 gen. premietam obraz na dráhu môjho letiska
@rainbowwarrior nehram len som si pozrel video...na mojom notase by som to aj tak nespustil.. a kupu noveho compu som posunul na koniec oktobra/zaciatok novembra.. takze este si musim pockat..
@ loveistheanswer no aspon sa nebudem citit ako uplny outsider.. ked kazdy vie, o co sa jedna, a ja nemam ponatia ... ale v praktickom zivote mi to netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw, jasné že noh4 bol podla teba trapas, veď už milión krát som ti hovoril že sa to nehrá na hriankovači, toastovači či mikrovlnke ale na x-box 720 ! (ach)
Ja to hrám na mojom počítači ktorý mám z Nasa, dvanásť jadrový procesor od Intelu (asi 60 000 MHZ) GeForce 268000GTX a 20Tb Ram...najlepšie sa to hrá z môjho súkromného vrtulníku, keď 3d projektorom (tiež z nasa, resp. z jedného ufa) 26 gen. premietam obraz na dráhu môjho letiska
Takže NoH 4 je oveľa lepší (ach)